2777
2789
عنوان

کیا موها و سرشون مث منه؟؟

139 بازدید | 19 پست

وقتی ک حموم میرم و میام کف سرم بعد از حموم بشدت خشکه و پوسته پوسته میریزه،پوسته های درشت،،دوروز بعد حمومم ک بگذره انقد شروع میکنه به خارش و وقتی میخارونم همون پوسته ها با اشغال میاد زیر ناخنم،اصلا نمی‌دونم چجوری باید منظورمو برسونم :/ 

ولی وضع بدیه روم نی جایی سر لخت باشم بخاطر پوسته ها،خشکی چربی و اشغالاش

میخام بدونم کسی هست اینجوری و اگه درمان کرده بدونم چی باید بگیرم از داروخونه ؟؟؟

پسوریازیس خفیف داری دکتر پوست بسته ب شدتش دارو میده

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت ازآشغال نمیدونم چیه ولی من موهام جنسش چربه ومثل شمادوروزبعدخارش کف سردارم وپوسته پوسته میشه وقتی میخارونم‌..کسی میدونه بهم بگه اگرشامپوخاصی داره

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

قبل از حمام ۲۰ دقیقه سرتو با روغن زیتون ماساژ بده مخصوصا کف سرتو ک اون پوسته ها نرم بشن - بعدش با یه حوله ببند موهاتو و بذار روغن زیتون جذب موهات بشه- بعد از۱۰ دقیقه برو حموم و سرتو با اب ولرم و شامپو ضد شوره خوب ماساژ بده و خشکش کن 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️