2777
2789

من بدن درد دارم

ی روزم اسهال بودم

شباهم بیخوابی کلافگی و عرق سرد ریختن

با دل درد

ک دکتر کرونا

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو آزمایش بده مطمئن شی مایعات بخور زود خوب شی الان کرونا علائمش روز به روز تغییر میکنه

همش دارم مایعات میخورم

نگرانم موقع رفتن آرمایش دادن یکنو مبتلا کنم.

حالم هنوز اونقدرا بد نیست ولی هی داره بدتر میشه

Klمن صبخ پاشیم 4روز پیش‌تبو لزگر‌ز‌گلودرد دوروز قبلشم‌بدن‌دردشدید ک‌انگار ی چیزی‌تو بدنم‌از‌انگشتای‌پام‌حرکت میکردو و میرسید‌ب‌کتفامبعد‌ دکتر رفتم‌سرمو‌ ویتامین‌و تب بر داد تبم‌همش‌بالا‌پایین‌میشه .نیمدونم‌کی‌باید‌سی تی بدم ببینم‌ریمم درگیر‌یا نه راستی دوروزه‌بویایی چشاییمم رفته

وای چقدر وحشتناکه من تازه از دیروز این علائمو دارم😷

من دفعه دوم‌گرفتم

پارسال گرفتم‌ک ریه هام‌درگیر شد

این‌دفعه‌گوارش

خیلیم‌مراعات میکنم‌ولی ضعبفم‌دیگ

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
همش دارم مایعات میخورم نگرانم موقع رفتن آرمایش دادن یکنو مبتلا کنم. حالم هنوز اونقدرا بد نیست ولی ...

سعی کن چیزای مقوی بخوری خیلی مایعات بخور و اگر نمیخوای بری آزمایش بدی ک کسی رو مبتلا کنی بگو بیان خونه ازت آزمایش بگیرن

داری دیگه عزیزم    برو دکتر حتما

نهههه خدا کنه فقط یه سرما خوردگی باشه

بابام شیمیاییه

مامانمم که فشار خون داره

آبجیامم یکیش آسم خفیف داره اون یکیم نگم که از همشون بدتره😰

من دفعه دوم‌گرفتم پارسال گرفتم‌ک ریه هام‌درگیر شد این‌دفعه‌گوارش خیلیم‌مراعات میکنم‌ولی ضعبفم‌دیگ

منم اون اوایل که کرونا اومد گرفتم فقط به شدت استخون درد داشتم

اما بعدش به شدت سیستم ایمنیم قوی شد اما به ماهه پیش که سرما خوردم بازم انگار سیستم ایمنیم ضعیف شده