2777
2789

سلام بچه ها

وقتی همسرتون از شما دفاع نکنه و هیچوقت پشتتون نباشه و هرکی از راه برسه چپ و راست حرف بارونتون کنه معنیش چیه ؟؟

من میخوام برم خونه بابام واقعا دلم شکسته

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه بابا نرو. تو خونه خودت این مشکلو با گفتگو حل کن.

عزیزم من ده ساله نرفتم قهر ولی شوهرم اهل صحبت کردن نیس 

همش سکوت سکوت

فکر میکنه اگه راجبه موضوع بحث حرف نزنیم بهتره

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
به نظر من شوهر یعنی تکیه گاه! حالا که تو نمیتونی بهش تکیه کنی! یه فکر جدی برا خودت بکن! چون تا آخر ه ...

واقعا همینطور باید باشه

دختر فامیلشون زنگ زد منو شست گذاش کنار

ولی عین خیالشم نیس

عزیزم من ده ساله نرفتم قهر ولی شوهرم اهل صحبت کردن نیس  همش سکوت سکوت فکر میکنه اگه راجبه موض ...

معمولأ ورود خونواده ها اوضاعو بدتر میکنه. الان شما از خونواده اون گله داری حالا اگه پای خونواده خودت هم وسط بیاد یه چیزایی به همسرت میگن که اون هم گله مند میشه و از این به بعد تا بگی مادرت اینو گفت میگه مامان تو هم اینو گفت. تجربه دارم. در ازای هر ۱۰ بدی مادرشوهرم که هنوزم ادامه داره مادرم ۱ بدی اونم اوایل کرده تا اعتراض میکنم میزنه تو سرم 

معمولأ ورود خونواده ها اوضاعو بدتر میکنه. الان شما از خونواده اون گله داری حالا اگه پای خونواده خودت ...

چقد ناراحت کننده س ک نمیتونم تکیه گاه داشته باشم

نمیدونم چیکار کنم واقعا