2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست من از آیفون اصلا راضی نیست میخواد سامسونگ بخره

خدا❤توی فضای مجازی،دل همو نشکونیم.دل شکوندن مثل انداختن یه سنگ توی آبه،خیلی راحت.اما میدونین اون سنگ تا چه عمقی فرو میره؟(دوست عزیزم،اگه باهام مخالفی،میشه ریپلای نکنی؟نمیخوام بحثی پیش بیاد،من طبق تجربه نظر میدم.)

ایفون  بهتره  از طرفی ایفون سال‌های طولانی تری از نظر به روزرسانی نرم افزار پشتیبانی میشه 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

عزیزم من ایفون xs دارم کاملا راضیم 

اگه با محیط ایفون سازگاری خب صد درصد ایفون از لحاظ کیفیت دوربین و صدا خیلی بهتر از اندرویده و هنگی نداره در صورتی که سامسونگ گاهی مشکل هنگی داره

بازم خودت میدونی من قبلا s7 سامسونگ داشتم اونم اوکی بود ولی ایفون بخاطر دوربینش یه چیز دیگست

دوست من از آیفون اصلا راضی نیست میخواد سامسونگ بخره

منم دوستم ایفون xگرفته خیلی سال عمر کرده میگم شاید کیفیتش از سامسونگا بهتر باشه ..دوستتون از چه نظر میگن ؟ 

منم دوستم ایفون xگرفته خیلی سال عمر کرده میگم شاید کیفیتش از سامسونگا بهتر باشه ..دوستتون از چه نظر ...

میگه خیلی هنگ میکنه زود داغ میشه روزی دو سه بار شارژ خالی میکنه و...

خدا❤توی فضای مجازی،دل همو نشکونیم.دل شکوندن مثل انداختن یه سنگ توی آبه،خیلی راحت.اما میدونین اون سنگ تا چه عمقی فرو میره؟(دوست عزیزم،اگه باهام مخالفی،میشه ریپلای نکنی؟نمیخوام بحثی پیش بیاد،من طبق تجربه نظر میدم.)
منم دوستم ایفون xگرفته خیلی سال عمر کرده میگم شاید کیفیتش از سامسونگا بهتر باشه ..دوستتون از چه نظر ...

عزیزم من خودم ایفون یازده دارم ایفون قدیمی هست و برای دو سال پیش خوب بود

قطعا ۷۱گزینه بهتریه

🥰
عزیزم من ایفون xs دارم کاملا راضیم  اگه با محیط ایفون سازگاری خب صد درصد ایفون از لحاظ کیفیت د ...

باتریش خوبه ؟ هنگ نمیکنه ؟ از لحاظ نصب برنامه چطوره؟ 

باتریش خوبه ؟ هنگ نمیکنه ؟ از لحاظ نصب برنامه چطوره؟ 

باتریش بستگی داره اورجینال باشه یا تعویضی برای من راستشو بخوای درصد سلامت باتریش زود اومد پایین و خب ایفون اینطوریه به زیر هشتاد که برسه باتریش باید تعویض بشه

اما هنگی و اینا اصلا نداره

نصب برنامه هم که میدونی ایفون بخاطر امنیت یکم سختگیره مثلا باید از اپل استور یا سیبچه برنامه هاتو دانلود کنی و بعضی برنامه ها نسخه ios ندارن ، و برای اهنگ گوش دادن باید بری تو فایل منیجر ( مدیریت فایل ها ) چون برنامه ای برای پلی کردن اهنگ نداره

اما در کل برای من که فقط اپای معروفو دانلود میکنم مشکلی ایجاد نکرد