2777
2789
ده ماهه نفس و تو خونه پوشک نمیکنم اولش چون پاش سوخته بود بعدشم دیدم دیگه خونم نجس شده پوشکش نکردم تا یکسال و نیم اصلا سخت نگرفتم بهش بعدش همش تو گوشش زمزمه کردم حالا اما خیلی خوب متوجه میشه بعضی وقتا هم میگه یعنی مشکلی نداره تو فهمش اما روز ی ده بار تو شورتش جیش میکنه و بعدش میگه جیش کردی آخ آخ آخ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم خواهرزادم نازه شیش ماهه از پوشک گرفتیمش اوایل همینطوری بود اما حالا بهتر شده مودت باید حواست باشه مثلا هر یکربع ببریش دستشویی تا اونم عادت کنه به گفتن کم کم خودش هم میگه
خودم خیلی ناراحته کثیف شدنه خونم بودم و داشتم دیونه میشدم اما شوهرم کلی باهام صحبت کرد که بذار بچه م راحت باشه هزار بارم که بگی فرشا رو میشوریم یبارم شستیم اما دیگه نخواستم پوشکش کنم بازم عید میشورم
عزیزم منم خواهرزادم نازه شیش ماهه از پوشک گرفتیمش اوایل همینطوری بود اما حالا بهتر شده مودت باید حواست باشه مثلا هر یکربع ببریش دستشویی تا اونم عادت کنه به گفتن کم کم خودش هم میگه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1054316&postID=41120233 فروش روتختی شیک برای عید باقیمت مناسب دوخت تمیز و پارچه ترک

هیچی تودنیا قشنگترازاین نیست که صب چشام به روی عشقم بازبشه💏وهیچ چیزی باارزش تراز ثمره های عشقمون نیست

کلوچه چیکار کنم؟ آخه میگم میفهمه چون چندبار درمیون میگه جیش دارم خیلی وقتا هم خودم سر زمانش میبرم یوقتایی هم درمیره! من میگم اگر این بچه نفهمیده موضوعو چرا میگه اگر فهمیده چرا نمیگه!!!!
بچه را از یک سالگی پوشک نکردی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! زمان از پوشک گرفتن 2/5 تا 3 ساله نه بچه یک ساله چقدر به اون بچه بیچاره استرس وارد کردی
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....