2777
2789
عنوان

بالش بارداری

4079 بازدید | 12 پست

سلام مامانای گل کیا از این بالش بارداریا استفاده کردن؟ من تو خواب غلت میخورم از این دنده یهو میچرخم به دنده دیگه اصلا هم نمیتونم جلوشو بگیرم شما از این بالش ها استفاده کردین؟ جلوی غلت خوردن رو میگیره؟؟ 

اگه غلت می تونی بخوری بخر من نمی تونستم خودمو تکون بدم از بس سنگین شده بود چند هفته ای؟ جنسیت؟

آره غلت میخورم اما نه رو شکم بیشتر دنده به دنده شدن خیبی اعصابم خورد میشه دست خودم نیست نمیفهمم تو خواب

هفته 22گل دخمله اصلا نه شکم دارم نه سنگین شدم اما بخاطر غلت خوردن نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از این مدل برند دی روحه رو داشتم خیلی راضی بودم  https://maniloo.com/product/die-ruhe-mate ...

این مدل یو شکل، برای همه ی انواع قدها مناسب هست؟ یعنی برای کسی که قدش 165 هست و کسی که قدش 155 هست فرق نداره؟

آره غلت میخورم اما نه رو شکم بیشتر دنده به دنده شدن خیبی اعصابم خورد میشه دست خودم نیست نمیفهمم تو خ ...

عزیزم شما بالش بارداری گرفتی؟ راضی بودی؟ کدوم مدل و چه مارکی گرفتی؟

منم میخوام بگیرم، شنیدم یو شکل خوبه ولی میترسم اندازه م نشه

عزیزم شما بالش بارداری گرفتی؟ راضی بودی؟ کدوم مدل و چه مارکی گرفتی؟ منم میخوام بگیرم، شنیدم یو شکل ...

از همین مدلی که عکسشو گذاشتم پارچه گرفتم و خیاط دوخت واسم اما فقط در صورتی جلوی غلت خوردن رو میگیره که وقتی به دنده خوابیدی یه دستت رو بزاری زیر بالش تا نزاره تکون بخوری از این مدل چند تا مارک هست که بعضیا تو نظرات که خوندم نوشته بودن کوتاهه و بایدحتما پاها رو یکم جمع کنی بالا که بین زانو ها قرار بگیره در مورد مدل های دیگش هم اطلاعی ندارم میتونی تو دیجی کالا مدلا رو نگاه کنی و نظرات رو بخونی تا مدلی که مناسب شما هست رو انتخاب کنی

از همین مدلی که عکسشو گذاشتم پارچه گرفتم و خیاط دوخت واسم اما فقط در صورتی جلوی غلت خوردن رو میگیره ...

ممنونم عزیزم

من خودم قدم کوتاهه😁 گفتم یه وقت برام بزرگ نباشه😂

راستش دیشب از شدت شکم درد از خواب بیدار شدم، بالش هم گذاشته بودم زیر شکمم ولی نمیدونم چی شده بوده، میگم نکنه همون جور روی بالش خوابیدم و به شکمم فشار آوردم، استرس دارم نکنه بلایی سر جنین آورده باشم

ممنونم عزیزم من خودم قدم کوتاهه😁 گفتم یه وقت برام بزرگ نباشه😂 راستش دیشب از شدت شکم درد از خواب ...

نه کمردر که طبیعیه اگر زیاد کمردرد میگیری به دکترت بگو بهت دارو میده منم اویل همش رو شکم میخوابیدم تا سه ماهگی خودمو مجبور کردم درست بخوابم

نه کمردر که طبیعیه اگر زیاد کمردرد میگیری به دکترت بگو بهت دارو میده منم اویل همش رو شکم میخوابیدم ت ...

شکم درد داشتم در حدی که از خواب بیدارم کرد

الآن 16 هفته هستم شکمم بزرگ شده 😔

شکم درد داشتم در حدی که از خواب بیدارم کرد الآن 16 هفته هستم شکمم بزرگ شده 😔

خیلی باید مراقب باشی اگر امکانش هست ساعت بزار هر چند ساعت بیدار شو دنده به دنده شو که یهو دستت خسته نشه رو شکمت بخوابی

من برام یدونه مارک متفرقه خریده بودن نتونستم استفاده کنم انقدر کوچیک بود بهترین بالش بارداری تو ایران دی روحه هستش فقط هم مدل یو شکلشو بخرید البته خودتونم میتونید ببدید بیررون براتون بدوزن ولی فک میکنم همون قیمت خریدش تموم بشه ولی خب شاید به سلیقه خودتون دربیاد یدونه یو شکل دی روحه از دیی کالا خریدم که فیک بود مرجوع کردم با یه ورق آچار چاپ کرده بودن نوشته بودن دی روحه بعدش از یه سایت دیگه خریدم . تا بعد بارداریم هم استفاده میکنم  لینک اون سایت و میذارم شاید بدرد کسی بخوره

https://madaraan.ir/خرید-بالش-بارداری-بالشت/