2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی

112 بازدید | 12 پست

دوستان سلام.ممنون میشم کمکم کنید.

دوسنان من بعد چندین سال میتونم ماشین ظرفشویی بخرم.اما خب بودجه ام به خارجی نمیرسه همین زور بزنم بتونم ایرانی بخرم.شنیدم پاکشوما خوبه اما رفتم نظرات را خوندم ضد و نقیض زیاد داره.حالا یه لطفی میکنید هر اطلاعاتی دارید بفرمایید تا درست تصمیم بگیرم؟الان پاکشوما ۱۴ نفره حدود ۱۶ تومنه.یعنی همچینم ارزون نیست که بشه ریسک کرد.منم این امکانو ندارم که صبر کنم تا خارجی بخریم.اگر لطف کنید نظراتتون را بفرمایید ممنون میشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی؟ام‌کان نداره.دوستم بوش تقلبی خریدی ۱۵ میلیون.فروشنده هم بهش گفته تقلبیه.چطور میشه ال جی ۱۸ ...

واقعا هست من برای جهازم از جای مطمئن گرفتم ینی واقعا به فروشندش اعتماد دارم 

واقعا هست من برای جهازم از جای مطمئن گرفتم ینی واقعا به فروشندش اعتماد دارم 

جدی چه خوب.من پرسیدم برند آاگ الان حدود ۲۵ تومنه.ال جی هایی هم که هست معمولا گارانتی ندارن.البته پیدا هم نمیشن.ولی اگه این قیمت که میگی باشه عالیه.الان شما راضی هستی؟چطور میشوره؟

جدی چه خوب.من پرسیدم برند آاگ الان حدود ۲۵ تومنه.ال جی هایی هم که هست معمولا گارانتی ندارن.البته پید ...

من هنوز استفادش نکردم ولی همکار مامانم برده و استفاده کرده میگه عالیه البته مال هردومون گارانتی نداره 

بکو بخر، قیمتش مناسبه و کیفیتش خوبه، 14نفرش تو 12تومن ایناست 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊