2777
2789
عنوان

برم پیام نور یا آزاد ؟؟؟ لطفا کمک

365 بازدید | 20 پست

من شاغلم و سنمم زیاده الان میخام ادامه تحصیل بدم بنظرتون برم پیام نور یا آزاد ؟؟ خودم چون شاغلم فک کردم پیام نور بهتره کلاس ها کمتره و آخر هفته است ولی شنیدم چند نفری گفتن پیام نور خیلی سخته و آدم رو پیر می‌کنه چون حجم درسی بالاست واقعا اینطوره ؟ 

اگه وضعیت مالیت خوبه بروآزاااااد

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️

میگم پیام نور بدون کنکوره؟؟

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون کلاساش کمه زحمت خودت بیشتره واسه همین بیشتر خودت باید بخونی

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!
میتونم شهریه بدم ولی کارم چی میشه میتونم کلاس ها همه رو نرم ؟؟ 

اونونمیدونم 

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
آره عزیز رشته های بدون کنکور داره

چ خوب🤩

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
یعنی اونقدری بیشتر که ادمو پیر کنه ؟! 

نه ، هر چند بازم مهمه ک چه رشته ای باشه 

چقدر با اراده ای ک همزمان با کار درس هم میخونی

موفق باشی عزیز

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!
من از نظر سختی ملاکمه واقعا آدم رو پیر می‌کنه ؟! یعنی اینقدر سخته ؟! 

والا من پیام نورم 

همچینم که میگن نیست  😅سختی های خودشو داره 

ولی اگه فقط میخوای مدرک بگیری و اونم خیلی آسون همون آزاد بری بهتره 

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵