2777
2789
عنوان

جراحی بینی کنم یا نه

45 بازدید | 8 پست

سلام دوستان امروز نوبت معاینه گرفتم پیش دکتر محمدخانی هزینه جراحیش شده ۲۰ تومن خیلی زیاده ماهم وضع مالیمون متوسطه  از طرف بینیمم ن خوبه ن بد کوچیکه اما یکم افتادگی داره حالا نمیدونم جراحی کنم نکنه بهم نیاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دماغت کوچیکه اگه عملش کنی از اون عروسکی خوشگلا میشه. اما خیلی نیاز نداری

بنظرت عمل کنم یا ن از طرفی ما عقد کرده ایم ب پولش نیازه یکم نمیدونم بخدا از طرفیم جراحی بینی هروز گرونتر میشه

بنظرت عمل کنم یا ن از طرفی ما عقد کرده ایم ب پولش نیازه یکم نمیدونم بخدا از طرفیم جراحی بینی هروز گر ...

اگه عقدین پدرت پولشو بده. بنظر من اگه میتونی حتماااا عمل کن اما پیش یه دکتر خوب

ببین دکتر اکبر اعتمادی هم خیلی جراح بینی خوبینا من پارسال عمل کردم بینیمو پیششون خیلی راضیم

من چون طبیعیم میخواستم دقیقا همونی شد که میخواستم ایشون متخصص انواع جراحی های بینی هستن آمار بیشترین رضایت مشتری رو هم دارن

آدرس کلینیک : فلکه ۲ صادقیه بلوار آیت الله کاشانی بلوار اباذر پایین تر از پردیس زندگی 

شماره تماس : 09934620340

https://jarahanebini.com

این پیج اینستاشون میتونین نمونه کاراشونو اینجا ببینید