2777
2789
عنوان

جاري من خيلي دستوپاچلفتيه😑

856 بازدید | 58 پست

ديشب رفتيم خونه مادرشوهرم از وقتي كه رفتيم هركاري من يا اون جاريم ميكرد دنبالمون راه ميوفتاد كاري نميكرد همينطور كنار مون ميمونه واي خيلي رو مخ سر سفره شام بعد شام خواهر شوهرم چاي دم كرد بش گفت بيار تا اومد تعارف مادر بزرگ شوهرم بكنه تمام استكان ليز خورد رو پا اين پيرزن 

اين گذشت 

اومديم ظرف بشوريم از بس آب ميريزه تانك هزار ليتري خالي شد بهش هم كه حرف بزنيم ميگه من وسواس دارم تميزم😑

دو سه تا بشقاب مادرشوهرم شكست خب منم داشتم ميشستم اون اب ميكشيد بعد به من ميگه سفت شدي منم گفتم والا شما وسواس داري  

آبروم رفت خيلي چُلمنه اينكه مياد موقع كار فقط كنارت ميمونه يعني مثلا اونم داره كمك ميكنه

واي خيلي اعصابم از ديشب خورده 😬😬😬😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما یک جاری واقعی هستی   

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم