2777
2789

باتوجه به تجربه هاتون سیاست زنانه یعنی چطوری من ۱۹ سالمه و تجربه ندارم و این باعث روابط  عاطفی سردشدیدبین منو همسرم و تلخ شدن زندگیم شده طوری که سایه همو با تیر میزنیم و کلی حرف های تلخ به هم میگیم و دلمون ازهم کلی کلی شکسته خیلی دلم میخواست به دوران اوایل اشنایی برمیگشتیم که دلمون باهم صاف بود البته همسرم هم مقصر هست اون روی منو باز کرد ولی حالا دیگه نمیشه جمعش کرد پسرم دوماهشه اوضاع بدترم شده واسه همون خیلی دلم میسوزه که حال و هوای خونم تلخه 

لطفا کامل راهنماییم کنید با جزءیات خیلی خیلی ممنونتون میشم

دوست عزیز شرایط شما به مشاور احتیاج داره نه سیاست زنانه

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب زنان زیرک و تاپیک دختر گرانبها رو بخون

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون.