2777
2789

سلام خدای مهربونم

۱-خدای بزرگم ممنونم بابت اینکه میتونم راحت بخوابم بدون اینکه دغدغه ای داشته باشم 

۲-خدایا بزرگممم ممنوتم بابت روستا بابا اینا.خدای بزرگم شکرت ممنون برای هوای خویش و سرسبزیش و میرم اونجا روحم بروزرسانی میشع

۳-خدایا شکرت که  میتونیم با حداقل ها و تمام کم و کاستی ها خوشحال و خوشبخت باشیم چیزی که خیلیا با حداکثر ها نمی‌تونند انجام بدن.

۴-خداجوونم مرسی بابت آب زلال و تمیز و‌خنکی که در دسترسمون هست و 

۵-خدااااای مهربونم ممنونم بابت اینکه سالمم و هیچ دردی رو توی بدنم احساس نمیکنم. الحمدالله رب العالمین

۶-خدایا شکرت که همسر انتقاد پذیری دارم وقتی بهش اشتباهش رو میگم می‌پذیره و سعی می‌کنه اصلاحش کنه

@طلاکوچولووو   @_درنا_   @ظهور_313 @عشق5   

سلامتی

امنیت

برکت

معنویت

عشق

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه خانواده ام

پدرو مادر 

خواهر های خوب

همسرم

فرزندم

سلامتی

خدایااااااا شکرت 

خدایا شکرت

خدایا عزیزامو از همه بدی ها حفظ کن ❤آمین

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

سلامتیم ،همسرم،خانواده های خوبمون،اینک خدا همیشه دلگرمیمه پشتمه تو دنیا واقعا همیشه شکرش میکنم،بابت اینک خیلیارو بهم چهره واقعیشونو نشون دادو خطشون زدم چیزای زیادی واسه شکر کردن هس

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘

۱.خدایا شکرت که بچه هامو دارم که کنارمن که عاشقشونم

۲.خدایا شکرت که با یه گروه از خانمای مهربون آشنام کردی کنارهم وزن کم کنیم

۳.خدا شکرت بخاطر وجود سلامتی خودم و خونواده ام و اطرافیانم

۴.خدایاشکرت که بهترین روزی رسان و حافظ آبروی بنده هات هستی

۵.خدایا شکرت که حال دلم خوبه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

۱-خانوادم سالمن💚

۲-مامانم هست💚

۳-خودم سالمم💚

۴-پاپی سالمه💚🐶

۵-همیشه هوامو داری💚

تیکر بارداری نیست.تیکر تولد خودمه❤ برو  میگمت برو  ااااااااا نمیفهمی یا چی؟  میگمتتتت بروووو ج  نفهممممممم برووووووووو  میگمت برو  بزنم دهنت؟بروووو دیگگگگگ اهههههههه  چه پیله ای هستی تو  برو دیگ  بگُم 

خدارشکر می کنم ک پاهای سالم دارم هفته ای یبار میتونم برم کوهنوردی 

خدارشکر ک خاهر وبرادر دارم

خدارشکر چشمم سالمه گوشم سالمه 

خدارشکرر ک الان میخام چایی تازه دم بخورم

خدارشکر ک صدای پرنده ها میشنوم

من نشستم تَهِ گلدون 

خداجونم بابت همسرم گلم 

فسقل تو شکمم 

سلامتی که به خودم و خانوادم دادی 

خداجونم بابت تمام آدمای مهربونی که سر راهم قراردادی

بابت اینکه نزاشتی شرمنده بشیم شکرت خدایا شکرت 

ممنونم و هزاران بار سپاسگذارم بابت این همه نعمت که به من عطا کردی