2777
2789
عنوان

وای خدا کروناست یعنی؟؟؟😔

357 بازدید | 53 پست

میشه علائم کرونا یک روز بعد از درگیری ظاهر بشه؟دل پیچه و اسهال و حالت تهوع دارم

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 

چکار کنم من 😭 دیروز از توی بیمارستان از کنار مریض کرونایی رد شدم ولی اصلا کنارش واینسادم نمی‌دونستم کرونا داره ولی دو تا ماسک داشتم اونم ماسک داشت 😔😔

اره منم دارم...یعنی دیروز دل پیچه داشتم و اسهال..نصفه شب هم حس کردم تب دارم..ولی دیگه علائمی نداشتم از دیروز تاحالا...فکر کنم کرونا دارم..خیلی میترسم 😢

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
بله. ممکنه زود نشون‌بده. ولی زود نرو‌ برای تست. حداقل باید ۳ روز از علائمتون گذشته باشه تا توی تست ن ...

چکار کنم پس ،😔😔😔😔 بخاطر بچم میترسم به اونم منتقل میشه یعنی؟😭

ولی ممکنه از بارداریت هم‌باشه. خیلی زود فکر‌نکن کروناست. صبر کن ببین چند روز علائمت نشون میده. منم بعضی روزا حالت های کرثنا بهم‌دست‌میده ولی یکروزه خوب میشم. میفهمم‌کرونا نبوده. 

اره منم دارم...یعنی دیروز دل پیچه داشتم و اسهال..نصفه شب هم حس کردم تب دارم..ولی دیگه علائمی نداشتم ...

😭😭😭😭😭وای خدا بچم چی میشه

نه به جنین منتقل نمیشه و آسیبی بهش نمیزنه. فصط خودت ممکنه اذیت بشی که نتونی هر دارویی بخوری. ولی حالا مشخص نیست که حتمی کرونا باشه که

چکار کنم من 😭 دیروز از توی بیمارستان از کنار مریض کرونایی رد شدم ولی اصلا کنارش واینسادم نمی‌دونستم ...

شاید از جای دیگه مبتلا شدی

الان هر کس رو ببینی فرض بر مبتلا یا ناقل بودنش هست 

ولی ممکنه از بارداریت هم‌باشه. خیلی زود فکر‌نکن کروناست. صبر کن ببین چند روز علائمت نشون میده. منم ب ...

دیروز توی بیمارستان از کنار مریض کرونایی رد شدم البته دو تا ماسک داشتم اونم ماسک داشت اصلا واینسادم کنارش فقط رد شدم میگم نکنه گرفتم بیچاره شدم 😭

سریع برو دکتر عزیزم مشخص میشه توروخدا پشت گوش ننداز

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم