2777
2789
عنوان

خانومای کورد 💃❤

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 24 پست
۳۰۰😳 نه فک کنم خیییلی گرون تر باشه پارچش فک کنم میلیونی باشه

نمیدونم ولی من فک کنم پارچش گیپور باشه ک واقعانم متری ۵۰ یا ۶۰ باشه.....به هر حال باید پارچشو ببینی چی هست و نسبت ب اون حساب کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این مدل لباس رو خواهرهمسرم برای عروسی ما دوخت فقط خیاطیش ۲۰۰ ازش گرفت پارچه هم متغییره این جنس پارچه رو من دیدم بیرون بالای ۶۰۰ بود البته اون مروارید های ریز داشت بنظرم پارچه های ارزونتری هم هست حدود ۲۰۰ برات آب بخوره 

پروفایل خودمم کپی نشه 😏❌
عزیزم این مدل لباس رو خواهرهمسرم برای عروسی ما دوخت فقط خیاطیش ۲۰۰ ازش گرفت پارچه هم متغییره این جنس ...

مرسی عزیزم فکر میکردم خیاط بیشتر بگیره کدوم شهرین شما

مرسی عزیزم فکر میکردم خیاط بیشتر بگیره کدوم شهرین شما

کرمانشاه هستیم عزیزم بله خیاط هم مهمه بعضی خیاط ها مزونی کار میکنن و پول بیشتری میگیرن خیلی بیشتر اما این خیاطی که ما رفتیم پیشش توی پاساژ ساده بود خیلی دوختش هم قشنگ شد ماکه خوشمون اومد

پروفایل خودمم کپی نشه 😏❌
کرمانشاه هستیم عزیزم بله خیاط هم مهمه بعضی خیاط ها مزونی کار میکنن و پول بیشتری میگیرن خیلی بیشتر ام ...

وای منم کرمانشاهم اصلا کسیو نمیشناسم میشه بگین کدوم پاساژ خیلی لطف میکنی❤❤❤

فک نکنم شاید ۲۰۰ یا ۳۰۰ دربیاد با پول خیاطی....۳ونیم الا ۴ متر پارچه میخاد..اگه بخای شال و رو شونه ا ...

شوخی میکنی دیگه نه؟؟این لباس با همسن پارچه و شال و لچک حداقل اگه جنس خوب بخره ۳_۴ تومن رو شونه جنس معمولیم که کلا بالای یک تومن درمیاد

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه