2777
2789
عنوان

بارداری بدون پریود شدن!

4798 بازدید | 7 پست

ممکنه یک ماهی ک اصلا پریود نشدیم تو اون ماه بار دار شد؟مثلا یکی دوماهه نشدی و حالا تازه باردار بشی؟

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

فکر نمیکنم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یکی از بستگان میگفت من یک ماه و نیم تقریبا عقب انداختم و نشدم بعد یکم سینه هام درد میکرد بی بی گذاشتم مثبت شد! آزمایش دادم عدد بتا ب هفته اول میخورد و بعدم تو سونو و اینا معلوم شد ک آره همون هفته تازه باردار شده بودم!!!

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیام میبینن ما حامله نمیشیم هرچرتوپرتی ب ذهنشون میرسه به خوردما میدن و ایسگامون میکنن😔

نمیدونم شایدم راست میگفت

سلام بله من از اردیبهشت ماه پری نشدم و تا آخر خرداد هر چقدر تست زدم و آزدادم همش منفی بود بیخیال شدم و بیست تیر ب ناچار دوتا آمپول پروژسترون ۵۰میلی زدم و باز پری نیومد چند روز صبر کردم ۱مرداد دوباره ی تست زدم درجا دوخط شد و باردار هستم اگر از اردیبهشت حساب میکردم ک آخرین پریم بود باید سه ماه تمام میشدم (۱۲هفته)اما من ۵هفته بودم الانم ۱۳هفتمه

سلام بله من از اردیبهشت ماه پری نشدم و تا آخر خرداد هر چقدر تست زدم و آزدادم همش منفی بود بیخیال شدم ...

وای چ حس خوبیه یعنی ممکنه؟من الان دو ماه تو اقدامم اما این ماه پریود نشدم الان۱۱ روز عقب افتادم ازمایش و بیبی دادم منفی بود سونو دادم گفت کیست و عفونت نداری  امپول پروژسترون زدم باز پریود نشدم ممکنه باردارباشم؟

سلام بله من از اردیبهشت ماه پری نشدم و تا آخر خرداد هر چقدر تست زدم و آزدادم همش منفی بود بیخیال شدم ...

سلام میشه بپرسم چرا عقب انداختین چون من پلی کیستیکم همش عقب میوفته پریودم میترسم بچه دار نشم ؟؟؟

سلام خوبی یعنی بدون پریود حامله شدی .تروخدا برامنم دعاکن حسه شدم از این دکتراو انتظار😔منم چندماهه پریود نشدم اماهمیشه به امید بچه نزدیکی میکنم