2777
2789

با اینک ب پوست مو و دندون و لباس اهمیت میدم و خیلی رو رفتارم کار میکنم اما تا میرم جایی انقد تحویلم نمیگیرن دلخور میشم..سرد جوابمو میدن ،محل نمیدن☹️حالا خواهرا و جاریم خیلی خوشگلن همه نگاه ها ب اوناس هر حرفی بزنن همه تاکید میکنن..تا میخوان حرف بزنن همه سکوت میکنن ببنن چی میگن و..ی ذره اش‌میمونه از سرو کولشون برن بالا..واقعا چرا ؟!

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

خدا موقع ساخت ما تحریم بوده با جنس بنجل ما رو ساخته  

از نردبان بودن ، بسیار غمگینم ... از آسمان بودن ، بسیار غمگینم ... تمرین کنم باید ، دیوار بودن را... چون فوجِ ماهی ها؛ در نفت می میرم… دریای آلوده؛ دارد به آرامی، کم می کند از من، بسیار بودن را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا موقع ساخت ما تحریم بوده با جنس بنجل ما رو ساخته    

آخ گفتی😑

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
منم وقتی یه خوشگلتر از خودمو میبینم افسردگی میگیرم

ببین من افسرده نمیشم ولی دلم میخواست حداقل اندامم یا چهرم  خوب بود

همه زیبان یسری ایرادات جزیی داریم اگ بینیت تو چشمه میتونی عمل کن

والا هست ولی کو پول خواهر😂🤣