2777
2789

بچه ها من دوساله ازدواج کردم و شوهرم بده . ولی من دوسش دارم خیلی .یعنی قیافش خیلی برام برام جدابه خلاصه دوسش دارم .اما عیباش هم درست نمیشه و خیلی بده .مشاورم نمیادو میگه من همینم . اگه باهاش بمونم هم دیگه باید فوری بچه دار بشم چون تا الان هم بزور صبر کردن  . عیباش هم ایناس بچه ننه بودن شدید .خرج یه عالمه ادمو این میده البته وضعش خوبه ولی برا من ازار دهندس خیلی . عصبی بودن شدید .دعوا درست کن شدید .دعوایی.بددهن و سرزنشگر . غدبودن شدید . خودشیفتگی .کم توجهی و زورگو . کنترل گر .وسواسی متوسط . عقده ای و گینه ای ‌.طلاق طلاق کردن موقع دعوا . اهل تفریح نبودن.خیلی خونه مادرش میره و خیلی به همه خانوادش و فامیلاش در حال خدمت کردنه  وبمن ولی اصلا کمک نمیکنه .و... خلاصه با توجه به علاقه زیادم نمیدونم چیکار کنم .مشاورم گفت اگه مشاور هم بیاد چون خودشیفتس و خودش نمیخواد احتمال تغییرش کمه مگه اینکه خودش مبخواد . خوبیاش هم ایناس .پولداره خیلی . دست و دلبازه لطفا نگید برو بیرون برا خودت بگرد و پول خرج کن چون زیاد نمیذاره تنها بیرون برم خودشم نمیاد .خوشتیپه .باعرضس .خوشگله .وقتیم خوابم خیلی سعی میکنه صدا نکنه . خودم هم خوشگلم اما قدم کوتاهه ۱۵۵ . تحصیلکرده و بابام هم وصعش خوبه .در صمن ۳۴ سالمه .حالا من باتوجه به علاقم با این بمونم یا نه ؟ اگه طلاق بگیرم فراموشش میکنم .میترسم بخاطر چهرش هر خواستگاری میاد بدلم ننشینه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینطوری که شما گفتی خیلی علاقه داری بهش و من بعید می‌دونم که جدا بشی و خوشحال باشی از نبودنش...چون ظاهرش خیلی برات مهمه حتی اگر به سری خصوصیات رو نداشته باشه بازم گویا واست ظاهرش مهمه..

ربنا و لا‌تحملنا ما لاطاقة لنابه...خدایا چیزی که طاقت تحملش رو ندارم برام مقدر نکن❤️ ما ز بالاییم و بالا میرویم ... 

خود شیفتگی و کم توجهیش ازار دهنده ست...باتوجه ب سنت ک ۳۴ هستی عزیزم بنظرت ادمایی ک قراره بعدن بیان برات چ ویژگی هایی دارن؟؟بعدم دوسال زمان کمیه خیلی ادما ب مرور اروم تر و عاقل تر میشن ..درضمن همه ادما خوب نیستن هرکس ی ضعف هایی داره ک باتوجه ب علاقت باید بپذیریش

آزمایشگاه نیست که این نشد, بگی اون ازکجا معلوم اون یکی بدترازاین نباشه همه اونایی که تا آخرش رفتن زندگیشونو ساختن هیشکی تو رفاه و رضایت مطلق نیست 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

دو سال زمان کمی هست مردها معمولا اول ازدواج خیلی جوگیر هستن به مرور بهتر میشن سعی کن خوبی هاش رو هم ببینی با مرد لجباز نباید بحث کنید باید با زبون باهاش راه بیای طلاق اخرین راه هست نه اولین راه

من ی چیز بگم  شما فقط ملاکت چهره هست بخاطر چهرش همه چیو تحمل میکنی سعی کن ی تجدید نظری در ملاک ...

نه اینطور نیست اما وقتی بیرون میرم میبینم پسرا موهاشونو دم اسبی کردن و شلوارشون داره میفته و خالکوبی کردن و چاقن خیلی و شلوار تنگ پوشیدنو لباس مثل  بامشاد و ... اینا میترسم طلاق بگیرم .اصلا قیافشون شبیه ادمیزاد نیست .هرکیم خوب هست  تاحدی میبینم صاحب داره .خب اول باید چهره بدلم بشینه .اینا از تیپای مسخرشون معلومه عقلم ندارند .