2777
2789
عنوان

سند مشاع خانه

1022 بازدید | 21 پست

سلام بچه‌ها. کسی درباره سندمشاع اطلاعات داره?

شوهرم و دوتا خواهراش حدود 10سال پیش یه خانه مادری ارث بردن. سندش رو که انحصار وراثت کردن به صورت مشاع بینشون تقسیم شد.

شوهرم یه قسمتی رو دست زد و هزینه کرد مااون قسمت داریم زندگی میکنیم و خواهرشوهرام توی قسمتی که ازقبل بود زندگی میکردن. تا الان یه خواهرشوهرم داره ازدواج میکنه و میخواد که سهمش رو بفروشه. ما نه شرایط خرید داریم نه شرایط فروش. حالا چی میشه ? مارومجبور به فروش میکنه قانون?

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه سند خونه هست و حالت مشاع داره شاید نتونه بفروشه آخه کسی همچین چیزی رو میخره مثلا یک ونیم دانگ مش ...

سخت میتونه بفروشه .برای فروشم چون وراث هستن باید رضایت اوناهم باشه تا سهم خودشو بفروشه . اگه پول دارید خودتون سهمشو بخرید 🤔

آخه سند خونه هست و حالت مشاع داره شاید نتونه بفروشه آخه کسی همچین چیزی رو میخره مثلا یک ونیم دانگ مش ...

نه مطمین باشید کسی نمیخره مگه اینکه قیمت رو خیلی پایین بذاره 'همچین ملکی الویت خرید با سرکای دیگه هست 

سخت میتونه بفروشه .برای فروشم چون وراث هستن باید رضایت اوناهم باشه تا سهم خودشو بفروشه . اگه پول دار ...

البته بگم من سر زمینا همچین تجربه ای دارم و میدونم شاید برای ملک فرق کنه 

سخت میتونه بفروشه .برای فروشم چون وراث هستن باید رضایت اوناهم باشه تا سهم خودشو بفروشه . اگه پول دار ...

نه اخه چندوقت پیش یه جایی سرمایه گذاری کردیم و اصلا بودجه اش رو نداریم. جدا از این خواهرشوهرم میخواد خیلی عجله ای بفروشه و اگر ما به قیمت خوب هم ازش بخریم بعدها مدعی میشه که ما ازش مفت خریدیم به غریبه بفروشه بهتره برای ما. نگرانی ما ازین بود که قانون درصورتیکه اون نتونه سهم خودش رو بفروشه مجبور کنه کل خانه فروخته بشه

بعید نیست .‌از یه وکیل کمک‌بگیر 

امشب تاصبح خوابم نمیبره😳😳

آخه ما برنامه‌ریزی خودمون رو داریم الان اصلا امادگی فروش و جابجایی رو نداریم. فقط میخوام مطمین بشم که نمیتونن مارو مجبور به فروش سهممون کنن

امشب تاصبح خوابم نمیبره😳😳 آخه ما برنامه‌ریزی خودمون رو داریم الان اصلا امادگی فروش و جابجایی رو ن ...

برو اینستا مجید محمودی رو ببین . شاید پست گذاشته باشه در بارش . ی وکیله حرفه ایه .اگه نداشت بهش بگو مشاوره بده. من سر ی داستانی غیرحضوری و انلاین مشاوره گرفتم‌ازش فقط ۱۰۰‌تومن گرف تعرفه انلاینش انقده . اونجوری خیال خودتم‌راحت میشه