گیلدا٧٤ مدیر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 3034 عنوان بچه ها بیای ببینید چشممو | مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 23 پست خیلی درد میکنه نمیتونم ببندم حتی سرمم درد میکنه چرد اینجوری شده بنظرتون هردوتاشه🥺🥺🥺 😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 1400/05/16 | 00:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلدا٧٤ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 3034 انگار گلمژه س سر دردم میاره ؟از چی بوجود میاد چند روزه خوب میشه،؟ 😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده
معشوقه_شیطان عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 7725 تاحالا نشنیده چیه همون گل مژه اس بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جملهی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم
گیلدا٧٤ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 3034 منکه کاری خاصی نمیکنم بعد ۳ ۴ روز خوب میشه مامانم میگفت دستمال گرم کن بذار خیلی درد میکنه 🥺🥺🥺🥺 😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده
گیلدا٧٤ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 3034 فک کنم دستت الوده بوده زدی فکر نکنمشاید عینکم الوده بوده اخه هردوتاشه☹☹☹☹ 😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده
زندگیجاریست۶۱۶۶ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 8019 سر دردم میاره ؟ از چی بوجود میاد چند روزه خوب میشه،؟ سردرد نه ولی مثل جوشه داخل لبه پلک درمیاد... من چند بار قبلا زدم دو هفته طول میکشه... زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!
گیلدا٧٤ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 3034 سردرد نه ولی مثل جوشه داخل لبه پلک درمیاد... من چند بار قبلا زدم دو هفته طول میکشه... من سرم هم درد میکنه انگار الان زیر چشمم هم داره باد میکنه قرمز شده وای خدا دوهفتههههههه🥺🥺🥺🥺 😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده
زندگیجاریست۶۱۶۶ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 8019 من سرم هم درد میکنه انگار الان زیر چشمم هم داره باد میکنه قرمز شده وای خدا دوهفتههههههه ... اره کمی طول میکشه خوب شدنش.. چشماتو با شامپو بچه روزی چند بار بشور. زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!
گیلدا٧٤ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 3034 اره کمی طول میکشه خوب شدنش.. چشماتو با شامپو بچه روزی چند بار بشور. باشه عزیزم ممنونم 😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده
زندگیجاریست۶۱۶۶ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 8019 باشه عزیزم ممنونم خواهش میکنم دوست عزیز زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!