2777
2789
عنوان

کیا فردا موعدشونه و میخوان بی بی چک بزنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 21 پست
عزیز دلم ممنونم 

مرسی عزیزم بابت انرژی مثبتت 

بهترینها برات پیش بیاد همیشه

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۸ ویتامین و ژل رویالو خوردم تو این یک سال حلوا نه عکس رنگی گرفتی؟

آره عزیزم تو همون عکس مشخص شد لوله هام یکم عفونت داره 

و رحمم کجه 

بعدش کلب دارو شیمیایی و گیاهی خوردم امیدوارم خوب شده باشه 

دیگه نگرفتم عکس

تو نگرفتی؟ 

سنتم خوبه پایینی 

با امید ب خدا برو جلو مطمعنم خیلی زود مامان میشی

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
بهم گفتن باید عکس بگیری خیلی میترسم خیلی درد داشت؟

نه عزیزم در حد درد پریود یکم شدیدتر بود 

قابل تحمل بود 

درد زایمان میخوایم بکشیم ان شاءالله اینا ک پیشش چیزی نیس 

طب سنتی و اینا امتحان نکردی ؟ اگر خواستی قبل عکس بکن الهی ک ب عکس نرسه و‌خیلی زود باردار بشی 

فقط بیخودی دکترای دم دستی نرو ک دارو شیمیایی بدن بهت 

نه عزیزم در حد درد پریود یکم شدیدتر بود  قابل تحمل بود  درد زایمان میخوایم بکشیم ان شاءا ...

والا شوهرمم آزمتیش داد مشکلی نداش

خودم با این قرصای تخمک گذاری فولیکولام خوب میشد ولی بازم باردار نشدم

نمیدونم دیگه توکل به خدا

انشالله خدا به هردومون بچه سالم بده

والا شوهرمم آزمتیش داد مشکلی نداش خودم با این قرصای تخمک گذاری فولیکولام خوب میشد ولی بازم باردار ن ...

الهی آمین 😘😘❤️❤️