2777
2789
عنوان

کی دانشجو پزشکی هست و کار هم میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 45 پست
اصلا شک نکن دندون  پزشکی دردسر زیاد داره و طولانی بودنش خسته کننده اس. شیفت های سنگین و... ال ...

ببخشید شما از دوستاتون کسی هست بتونه کار کنه و پول درباره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار دانشجویی زیاد هست فقط 

خودت حساب کن دیگه پردیس دانشگاه های تهران ترمی ۱۸ ملیونه تازه وقتی درسای عملی هم شروع بشه هزینشم بیشتر می شه خودت حساب کن ببین میتونی ترمی ۱۸ ملیون در بیاری

تازه گقتم که شهریه درسای عملی بیشتره

ببخشید شما از دوستاتون کسی هست بتونه کار کنه و پول درباره؟

من سال سوم هستم و علوم پزشکی آزاد تهران میخونم  بیشتر بچه ها یا رفتن توی کار مشاوره یا بلاگر شدن و... فعلا تا سال آخر که کارورزی میشه نمیشه توی حیطه شغل خودمون خیلی درآمد داشت نهایتا به عنوان کارآموز دانشجویی میرید کلینیک ها که اونم خیلی درآمد نداره ساعتی ۱۲ الی ۱۴ هزار تومن 

مدتی هست که حیرانمُ تدبیری نیست...🍃
من سال سوم هستم و علوم پزشکی آزاد تهران میخونم  بیشتر بچه ها یا رفتن توی کار مشاوره یا بلاگر شد ...

از راه مشاور و تدریس چقدر میشه درآورد 

ببخشید ولی واقعا تو تصمیمم مهمه

اگه بتونم یکم پول درارم میزنم پردیس بهشتی 

نه دیگه یدفعه فاصله گرفتم و کلا مسیر زندگیم عوض شد ...من شاگرد اول بودم همیییشه .عاشق درس . واسه همی ...

انشاالله تو این مسیر بهترین ها برات اتفاق بیفته

از راه مشاور و تدریس چقدر میشه درآورد  ببخشید ولی واقعا تو تصمیمم مهمه اگه بتونم یکم پول درار ...

بستگی داره عزیزم آخه الان همه شدن مشاور کنکور و برنامه ریزی ... شما هم طبیعتا تا بخواد شناخته بشین و اعتماد جلب کنید کمی طول میکشه 

به نظرم اگر با آکادمی ها یا گروه هایی درسی و مشاوره ای که معروف ترن و شناخته شده تر کار کنید زودتر میتونید به جایی برسید .

حقوقی که میدن خیلی چشم گیر نیست چون فعالیتتون مستقلانه نیست و خیلیم وقت گیره با این حال اگر همزمان کار خودتون رو شروع کنید و زیر نظر اونام هم فعالیت کنید نتیجه زودتر حاصل میشه 

شهریه من ترم ۱۷ الی ۱۸ تومن میشه برای پردیس ها چیزی حدود ۱۹ تا ۲۰ در میاد البته که هر چی ترم بالاتر میره شهریه هم بیشتر میشه

مدتی هست که حیرانمُ تدبیری نیست...🍃