2777
2789

سلام دوستان این اتفاق برای یکی از دوستام افتاده ازم خواست که اینجا مطرح کنم و خودش نظراتتون رو میخونه

داستان از اینجا شروع میشه که مادر و پسری که به دوستم علاقمنده میان خونشون جلسه ی اشنایی که اگر خانواده ها همخونی داشتن و از هم خوششون اومد مراحل بعدی خواستگاری رو انجام بدن

اخر مجلس مادر پسر اجازه میگیره و به مادر دخترخانم و دخترخانم میگه ک پیشش بشینن و اقا پسر ازشون عکس میگیره 

دوستم میگه اینکار توهین بوده

نظر شما چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه دهن بینه و میخواسته ب بقیه نشون بده حس میکنم دو دل بوده میخواسته عکس مادر و دختر رو ب شخص خاصی نشون بده و نظرش بپرسه

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو
شاید خواسته به خواهری کسی نشون بده .دیگه صرفا نمیشه بر مبنای عکس گرفتن بگیم توهین .ولی در کل اولین ب ...

دوستم میگه مگه من کالای توی ویترینم ک اومده عکس بگیره ببره ب کسی نشون بده 

بعد از طرفی خب خود اقا پسر عکس دخترخانمو داشته و قبلا هم مادر عکسای دختر رو دیده بوده یعنی چیزی نبوده ک بگیم عکس نداشته و عکس گرفته