2777
2789
عنوان

مو توی سوپ

436 بازدید | 33 پست

بچه ها خیلی خیلی ناراحتم تمام امروز بغض داشتم و دارم گفتم بیام اینجا دردودل کنم سبک شم کمی.

حدود یه ماه پیش یکی از دوستا ی شوهرم که باهاشون رفت و آمد داریم و خیلی باهم دوستن کرونا گرفتن خودشون و خونواده شوهرش همه باهم درگیر شدن و برای درمان اومدن شهر ما و اینکه خونه هم دارن تو خونه خودشون .شوهرم گفت براشون یه سوپ بپز ببرم براشون منم برای حدود ۱۵ نفر سوپ شیر پختم این در حالیه که خودم کارمندم و ذیق وقت دارم... خلاصه بماند سوپ رو شوهرم براشون برد و دیگه خبری از این خانم نداشتم تا اینکه امروز باز اومدن باز شهرمون و با دوتا دیگه از دوستاشون که دوست ماهم هستن شوهرش زنگ شوهرم زد که بیان باهم یکی دوساعتی باشیم (اینم بگم که اصلا یه زنگ یا پیامی بهم نداد که مثلا تشکر کنه بابت سوپ) 

ماهم رفتیم خانوما دور هم نشسته بودیم و منم باهاشون رودربایستی داشتم دیدم همون خانم که سوپ بهش داده بودم بی مقدمه گفت اه اه تو سوپی  که داده بودی مو بود من که کلا سوپ دوس ندارم و نخوردم ولی هی ملاقه میزدیم ازتوش مو در میومد من هاج و واج پیش اون دو تا خانم موندم که چی بگم واقعا نمیدونم که اغراق میکرد یا جدی میگفت بعد هی میگفت وای چقد ما اون شب خندیدیم برادرشوهرم اینا بودن هی خندیدیم دوست شوهرم هم بود هی بهش میگفتیم این سوپ رو بخور  ماجرای جالبی داره ( حالا همون رفیقشون و داداشش با شوهرم رفیقن) خلاصه سرتون رو درد نیارم این خانم هی تعریف میکرد از این شیرین کاریش منم هرلحظه شرمنده تر میشدم واقعا غصم شد شدید... اینکه حالا شاید تو سوپم مو بود این خانم اینطور باید پیش اینا تعریف میکرد و با قباحت از اون شب که هی ما خندیدیم پیششون میگفت چرا بعضی آدمها اینقد بیشعورن ... بیشتر فکر آبروی شوهرم هستم که چقد اینا خندیدن و طفلی شوهرمم از همه جا بیخبره

بچه ها چنان بغضی تو گلوم هس که نه پایین میره نه بالا

من تو این کرونا خواستم یه کمکی کرده باشم نمیدونستم اینطور دستمایه دلقک بازیشون میشم.به حدی از رفتار این خانم دلخور و رنجیدم دیگه نمیخام باهاش رفت و آمدی داشته باشم ولی نمیخام جریان رو به شوهرم بگم به نظرتون من خیلی حساسم یا حق دارم؟

از همه بدتر بیش این دو تا خانم هی تعریف میکرد این طفلی ها هم اصلا نخندیدن فقط گوش میکردن ولی اون هی ادای  اوق زدن در میاورد و مثل احمق ها میخندید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون بیشعور بی شخصیت و قدرنشناس هست

حق داری

همسرت رو درجریان بذار و رابطه رو قطع کن

حتی اگر چنین چیزی هم پیش اومده بود 

گفتنش بدین نحو خیلی دور از ادب هست

تشکر که هیچ

مسخره و تحقیر 

و با جسارت ابرازش🤷‍♀️

چه زن بی ادب و گربه کوره ای 

ما هم‌از این‌مدل آدما داشتیم سری بعد که مریض شد براشون‌سوپ درست نکردم کلی گلایه کرد منم گفتم‌سوپ‌من تن ده شما نمیتونی بخوری 

لبخند تو خلاصه همه خوبی هاست همین که توبخندی دنیا ازآن‌من است

متاسفم برای شعورشش 😑😐😐 والا ما خونه دوست شوهرم‌مهمون بودیم‌اوایل مو در امد یواشکی گذاشتم کنار گفتم معدم درد مکنه کم میخورم دیگه چرا کش بدی حرفو  بعدم پیش میاد مو در بیاد تو غذا دلیل نمیشه بیشوربازی دربیاری که 

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
چه زن بی ادب و گربه کوره ای  ما هم‌از این‌مدل آدما داشتیم سری بعد که مریض شد براشون‌سوپ درست ن ...

تنده

لبخند تو خلاصه همه خوبی هاست همین که توبخندی دنیا ازآن‌من است
خیای گریه ام گرفته چندین ساعته ناراحتم

بسپار به خدا عزیزم عصابتو خراب نکن برای یه ادم بی فرهنگ که بجای تشکر اینجوری بگه

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
اون بیشعور بی شخصیت و قدرنشناس هست حق داری همسرت رو درجریان بذار و رابطه رو قطع کن حتی اگر چنین چ ...

منم همینو میگم حالا چرا پیش این دوتا خانم گفت بدترش اینه چرا اون شب برادرشوهر و خ اهرشوهراش میگه هی خندیدن و سوپ رو تعارف اون دوست شوهرم میکردن