2777
2789
عنوان

بچه هااااا فردا شب مهمون دارم

904 بازدید | 70 پست

یه هفتس قراره بیان و جور نمیشه

فردا شب دیگه اوکی شد که بیان

مهمونی چند باری دادم ولی باره اوله که میان خونمون و واقعا استرس دارم چون یه مقداری تعارف داریم

از نظر پذیرایی و تمیزی خونه و .....

همراه فسنجون قیمه غذای خوبیه؟

کارامو از کی شروع کنم 

خانمای کدبانو و خونه دار به دادم برسید😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب خونتون تمیز کن جارو‌ کن گردگیری 

ظرفاتو بچین 

فردا یه دوش بگیر بعد شروع کن به آشپزی 

من تاحالا مهمونی ندادمااا اینا رو ذهنی گفتم😂😂

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

تو رو خدا مهمونی نگیرید بخدا من هر جا میرفتم سه تا ماسک میزدم اصلا مهمونی و فضای بسته هم نرفتم به هيچ عنوان الان کرونا گرفتم شوهر و بچه هامم گرفتن تو رو خدا به خودتون رحم کنید

نمیدونم😂 

ولی‌ماچندشب‌پیش‌مهمون‌تعارفی‌داشتیم 

مرغ‌شکم‌پر 

فسنجون 

قرمه سبزی 

خورشت انار 

دونوع‌سالاد 

سبزی‌لیمو‌ 

چند‌نوع‌ترشی‌ 

نوشابه‌سه‌نوع‌..دوغ 

ساندویچ‌گوشت‌خونگی‌درست‌کردیم 

میوه‌هم‌8نوع‌بود 

دسرهم‌بستنی 

ژله.. تیرامیسو 

بود😐😂

ای‌خداجون‌نمیدهم‌تاحسین‌‌برمن‌نشون‌بدی..💔 درخواست‌دوستی‌قبول‌نمیکنم..👐
نه چون فسنجون قیمه جفتش غذای سلیقه ایه شاید دوست نداشته باشن کنار فسنجون مرغ بذاره ک تقربا همه پسند ...

قرار بود قرمه سبزی باشه ولی همسرم گفت دوستش شدیدن قیمه دوس داره 

خوشبحالت. عاشق مهمونم. خونه رو حسابی بساب. گردگیری. وایتکس کاری. دو روز مونده میخان بیان شروع کن. اگه من بودم قیمه نثار درست میکردم با ژله و ماست خیار و سالاد و... بغلشم دیگه یه غذای کبابی میزاشتم. اون روز مادرشوهرم اومد قیمه نثار دلش خاست براش درست کرد ولی چون خیلی گوشت گذاشته بودم هرررر کاری کردم نزاشت غذای دیگه کنارش درست کنم. خاستی عکسشو میزارم.