2777
2789
عنوان

بارداری ناخاسته

383 بازدید | 35 پست

سلام،دوماه بعد عروسیم ناخاسته باردار شدم طبیعی جلوگیری میکردیم،به هیچ وجه یک لحظه هم به سقط فکر نکردم ولی انگار افسرده شدم حالم خوب نیست به مسولیتش که فکر میکنم به اینکه چقدر زود باردار شدم کلا تمام روز فکرم درگیره حالت تهوع هم داره دیوونه م میکنه، میشه کسایی که زود بچه دار شدن یکم دلداریم بدن چطور کنار بیام

چطوری با جلوگیری طبیعی باردارشدی؟

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد۳ماه ازعروسیم باردارشدم میخواستیم بچه دارشیم

الحمدلله لطف خداشامل حالمون شد خیلی شیرینه والان ۳سال و۵ماهشه یه بچه یک ماه ونیمه ام دارم 

فقط خداروشکرکن خیلیابچه دارنمیشن 

وبلکه تفاوت سنیتون کمترمیشه وبه زندگیتون انرژی میبخشه

من باوجوددوتاگل پسردرسم میخونم

ببین خدا رو شکر کن بهت نعمت داده  این فکرا رو از خودت دور کن بزار صدای قلبشو بشنوی میشه تمام زندگیت  

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

عزیزم مبارک باشه  خانم  افسردگی نداره که بشین  اسم انتخاب کن  عکس لباس و سرویس و چیزایی که دوس داری دربیار  و کلی کاره دیگه  😍😍😍

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

بچه دار شدن،حتی اگه خواسته هم باشه، همین احوالات رو داره

منم داشتم

رفتم پیش مشاور حالم خیلی بهتر شد

اگه از مسئولیتش میترسی کتاب واکسیناسیون روانی کودک رو بخون

جواب خیلی سوالات رو داده و باعث میشه ذهنت آروم بشه

اینم بگم بارداری خیلی خوش میگذره، با وجود سختیایی ک داره یه آپشن هایی داره ک هیچوقت دیگه تجربه اش نمیکنی

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨