2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم میگ سره تو من چهارشنبه وپنج شنبه نگاه نمیکردم.هرشب رفتم اقدام.بعدهمون ماه اولم منو حامله شد.میگ من نمیدوستم تخمک گذاری چیه روز تخمک گذاری چیه ک.همینجوری هرشب میرفتیم اقدام.ولی شانس من۷ماه اقدام رفتم.۶ماه اول روزایی ک فک کردم روز تخمک گذاری رفتم اقدام.ولی ماه اخرهرشب رفتم ک نتیجه گرفتم.والان۱ماهش
خداجونم مرسی که بعد این همه انتظار جواب دعاهای منو عشقم رو دادی.. ****خدایا مواظب نی نی تو دلم باش****
1395/2/21 - 10:17 عصرگزارش پست نامناسب لینک مستقیم باران شایدم واقعا این همه سقط و مریضی بخاطر رعایت نکردن این چیزاااس نه عزیزم من همه اینا رو رعایت کردم بچمم هم سقط شد البته من اعتقاد ندارم اتفاقی رعایت کردم من فقط اول و وسط و آخر ماه رو قبول دارم
وا.پس برو همینجوری بی بچه بمون..این حرفا چیه.من ک اصلا اعتقاد ندارم
خداجونم مرسی که بعد این همه انتظار جواب دعاهای منو عشقم رو دادی.. ****خدایا مواظب نی نی تو دلم باش****