2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم ☺️

سلام به روی ماهت😁

میخواستم بدونم شما که اهل مطالعه هستی میتونی کتابی در جهت افزایش ایمان اگر سراغ داری بهم معرفی کنی؟

راستش از خودم راضی نیستم و حس میکنم به شدت سرجای خودم دارم درجا میزنم و هیچ گونه پیش رفتی ندارم در حالیکه از این شرایط بسیار ناراضی هستم و دلم میخواد ایمانم افزایش پیدا کنه

🍀برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم صلوات🍀
سلام به روی ماهت😁 میخواستم بدونم شما که اهل مطالعه هستی میتونی کتابی در جهت افزایش ایمان اگر سراغ ...

بهترین کتاب هایی که سراغ دارم 

۱ ) قرآن  .  قرآن رو با تفسیر بخونید .  تفسیر آیات رو که میخونید و به پشت پرده ی  نزول آیات پی میبرید ،  قلب  و روح تون جلا پیدا میکنه .  حتی اگر قراره یک آیه رو بخونید ، همونو با تفسیر بخونید .

۲ ) نهج البلاغه / با ترجمه ی آقای دشتی

۳ ) رابطه ی عبد و مولا  / آقای پناهیان 

۴ )  کتاب   آن دختر یهودی  درسته که  یک رمان عاشقانه ست  اما برای من  کتاب مفیدی بود و دوستش داشتم .  به آیین یهود آشنا شدم و نسبت به اسلام بصیرت پیدا کردم .

۵ ) چگونه یک نماز خوب بخوانیم  ؟ / آقای پناهیان  /  هر وقت حس کردیم   نماز  خوندن برامون شده عادت   ،  باید یه رجوعی به این کتاب بکنیم بنظرم 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
بهترین کتاب هایی که سراغ دارم  ۱ ) قرآن  .  قرآن رو با تفسیر بخونید .  تفسیر آی ...

عزیزدلم یک دنیا ممنون❤

بدون شک تمام اینها رو تهیه و مطالعه میکنم

ممنون از لطف و محبتت و وقتی که برام گذاشتی🌹😍

بهترین کتاب هایی که سراغ دارم  ۱ ) قرآن  .  قرآن رو با تفسیر بخونید .  تفسیر آی ...

سلام عزیزم

کتاب تفسیر بخصوصی سراغ داری بهم معرفی کنی؟

تفسیری که زبان و بیانش ساده و روان و قابل فهم و درک باشه

ممنون میشم اگر میشناسی معرفی کنی☺💚

سلام عزیزم کتاب تفسیر بخصوصی سراغ داری بهم معرفی کنی؟ تفسیری که زبان و بیانش ساده و روان و قابل فه ...

سلام به روی ماهت 

سایت معرفی کنم ؟  

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عکس دوم  / بالای صفحه  رو  می بینید 

می تونید به چندین تفسیر مختلف  دسترسی آسان داشته باشید

سایت خیلی خوبیه بنظر من

سلام به روی ماهت  سایت معرفی کنم ؟  

دست گلت درد نکنه

خیلی هم عالی

ولی ممنون میشم اگر کتابی هم میشناسی معرفی کنی☺

دست گلت درد نکنه خیلی هم عالی ولی ممنون میشم اگر کتابی هم میشناسی معرفی کنی☺

راستش 

کتابی نمی شناسم  جز همین تفسیرها  که تو سایت گذاشته شده

اما 

اگر  برای تفسیر کتابی میخواید  یا اگر درباره آیات سوالی داشتید ،  می تونید  از  ۰۹۶۴۰  /  مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی   اما  واحدی داره  که  مشخصا سوالات قرآنی  رو پاسخ میدن   بپرسید

خیلی می تونن کمک تون کنن  

راستش  کتابی نمی شناسم  جز همین تفسیرها  که تو سایت گذاشته شده اما  اگر   ...

مرسی از راهنماییت

خیلی لطف کردی

🌹❤😍