2777
2789
عنوان

پیراپزشکی ها

3308 بازدید | 39 پست

من رشتم تجربیه باید انتخاب رشته کنم میشه کسایی که رشته های پیرا پزشکی تو دانشگاه خوندن یکم درمورد رشتشون بگن ؟!

مثلا سختی هاش مزایاشون و...رتبم تو حدود اتاق عمل و پرستاری و علوم ازمایشگاهی و هوشبری تقریبا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامایی خوندم رشته بسی سخت کلا بیشتر پیراپزشکی سختن مخصوصا مامایی وپرستاری باید توانش درخودت ببینی هم ساعت های زیاد وخسته نشدن هم درس خوندن هم سروکله زدن با بیمار 

ولی خب اگه میدونی میتونی خوبن علاقه ام باید باشه من خودم به مامایی علاقه داشته ولی کسایی که نداشتن دیدم چقدر براشون اوضاع بدتر بوده

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

منم  انتخاب رشته دارم اتفاقا !با یه اقای پرستار صحبت کردم گفت برا پرستاری کار هست حقوقشم خوبه(فک کنم از ۷تومن شروع شه)سختی کار داره ولی اگه دوس داشته باشی از پسش برمیای. سالی ۳۰روزم مرخصی دارن

مامایی خوندم رشته بسی سخت کلا بیشتر پیراپزشکی سختن مخصوصا مامایی وپرستاری باید توانش درخودت ببینی هم ...

کار هست برای مامایی؟من بین مامایی و پرستاری و علوم ازمایشگاهی گیر کردم

فرهنگیان هم بزن خیلی خوبه  و پرستاری  بعد اتاق عمل  بقیش ریسک استخدام داره

عزیزم رادیولوژی چی استخدامش مثل پرستاریه؟

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘