2777
2789
سوالت چی هست

عزیزم من 12 اردیبهشت رفتم دکتر و از اونموقع دارم قرص تیروئید و متفورمین میخوردم تا دوماه قرص داشتم دکتر بهم گفت سه ماه دیگه برو آزمایش ازاونجایی که دیگه یک ماهه متفورمینم تموم شده بنظرتون دکتر به میزان همون دوماه نوشته بوده چون تیروئیرام به اندازه سه ماه بود یا که ن باید میرفتم میخریدم میخوام تو آزمایشم مشکلی نداشته باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من 12 اردیبهشت رفتم دکتر و از اونموقع دارم قرص تیروئید و متفورمین میخوردم تا دوماه قرص داشتم د ...

نه دیگه به همون اندازه ک دکتر داده مصرف کن سه ماهت شد برو ازمایش. مشکلی ام نیس. نگران نباش

متاهل💜💍
نه دیگه به همون اندازه ک دکتر داده مصرف کن سه ماهت شد برو ازمایش. مشکلی ام نیس. نگران نباش

قربونت عزیزم ممنونم واقعا 💕💕💕💕الان سه ماه شده ولی ازاون سه ماه من فقط دوماه یعنی از 12 اردیبهشت تا تقریبا 12 تیر   متفورمین خوردم شما مطمئنید دیگه عزیزم ؟

قربونت عزیزم ممنونم واقعا 💕💕💕💕الان سه ماه شده ولی ازاون سه ماه من فقط دوماه یعنی از 12 اردیبهشت ...

عزیزم هرچقد دکتر دارو داده همونه به همون اندازه مصرف کن سر سه ماهم ازمایش. تموم. اصلا نگران نباش. انشالله خوبه همه چی🙏🙏🙏🙏😘😘

متاهل💜💍
عزیزم هرچقد دکتر دارو داده همونه به همون اندازه مصرف کن سر سه ماهم ازمایش. تموم. اصلا نگران نباش. ان ...

یعنی شما میگید به اندازه بوده اخه میگم نرم 300 تومن بدم آزمایش تهش هیچی ببخشید بخدا 🙈🙈🙈مرسییی از راهنماییه خوبت عزیزم 😘😘😘

یعنی شما میگید به اندازه بوده اخه میگم نرم 300 تومن بدم آزمایش تهش هیچی ببخشید بخدا 🙈🙈🙈مرسییی از ...

عزیزم والا همیشه همین بوده برای منم پیش اومده. اگه باز شک داری حتما از دکتر داروخونه ام بپرسی بهت میگه. بپرس حتما

متاهل💜💍
عزیزم والا همیشه همین بوده برای منم پیش اومده. اگه باز شک داری حتما از دکتر داروخونه ام بپرسی بهت می ...

مرسی عزیزم ببخشید خیلی سوال کردم تنت همیشه سلامت 😘😘😘