2777
2789
عنوان

ای خدا رفتم دکتر پوست😭😭😭

381 بازدید | 9 پست

انقدر سفیدو خوشگلو چشم رنگی دیدم که اعتماد بنفسم اومد پایین ..... یکی بود سفید بود با لاک قرمز انقدر دستش نار بود 

خوشبحالشون😭 منم مازندرانیم دکترم اونجا بود رفتم

خدایا شکرت🙏🏻❤ 

😅😅مثل منی

منم خیلی اعتماد بنفسم تاثیر میذاره

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که کلینیک زیبایی می رم اصلا اوکی نیستند چون برای جراحی های کوچیک مجبورن بدون ارایش باشند😅

آخه من بدون آرایش دیدمشون.... دخترو پسر فرق نداره همشون سفید خوشگل ... من نا امید شدم 

خدایا شکرت🙏🏻❤ 

من معمولی ام 

همه صورت و هم اندام

ولی اعتماد به نفسم بالااااا

هیچوقت خودتو دست کم نگیر

هرکس به نوعی زیباس

لطفاََ خودتو سرزنش نکن اگه قرار بود همه کپی  یه نفر باشن که نمیشد 

دنیا با تفاوت‌هاش قشنگه عزیزَکم

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
پوستشون همه صااااف  سفید برفی بدون لک حتی یه خال نه تنها صورت بلکه دستشون

😀😀 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اسی با این حرفات دل خیلی ها میشکنه الان اونایی که پوست سفید ندارن یا چشم رنگی ندارن اعتماد به نفسشون پایین میاد 

رنگ چشم و رنگ سفید پوست ملاک زیبایی نیس من گندمی و چشم مشکی ام ولی انقد ترکیب صورتم قشنگه همه میگن تعریف میکنن شما هم دیگه خودتو پایین نیار گلم🌹