2777
2789
عنوان

درد بواسیر خانمها به دادم برسید

136 بازدید | 8 پست

از خیلی سال پیش دوران حاملگی یبوست داشتم و شد همورویید درد و خونریزی الانم کرونا گرفتم یبوستم عود کرده و ببخشید خیلی پشتم درد میکنه راه حلی دارید برای درد و یا دکتر خانم که متخصص گوارش باشه میشناسین از  درد نمیتونم بخابم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید شیاف همورویید استفاده میکنم دو روز هست ولی انگار نه انگار نمیتونم بخابم نمیتونم بشینم امروزم جمعه اس چه غلطی کنم دکتر نیست از اون ورم کرونا دارم دارم میمیرم 

راه حلی با کاهش درد نیست

عزیزم بشین تو اب گرم...میوه و سبرزیجات بیشتر بخور ...حبوبات و چیزای نفاخ کمتر بخور...یه پماد قطره مانندی هست به نام ام جی باریج بوی بسیار بدی داره ولی اب روی اتیشه....از داروخونه تهیه کن و دستور مصرفشم بپرس 

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
عزیزم بشین تو اب گرم...میوه و سبرزیجات بیشتر بخور ...حبوبات و چیزای نفاخ کمتر بخور...یه پماد قطره ما ...

الان ده روز کرونا گرفتم فقط سوپ خوردم با ابمیوه اصلا حبوبات و اینا یعنی دزست و حسابی غذا نخوردم

الان ده روز کرونا گرفتم فقط سوپ خوردم با ابمیوه اصلا حبوبات و اینا یعنی دزست و حسابی غذا نخوردم

باشه موارد تغذیه ای رو رعایت کن...اون پمادم بخر...انشالله زودتر خوب میشین...

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158