2777
2789
عنوان

کرونا

82 بازدید | 6 پست

روز اول گلوم مبسوخت

روز دوم بی حال یکم بدن درد سردرد یکم سرفه خشک و تب چهل درجه رفتم دکتر

گفت احتمال ۹۹درصد کرونا

تست ندادم ولی

دکترسرم امپول دارو داد..بعد سرم و امپول خیلی بهتر شدم

الان روزچهارمه..بدن درد ندارم یکم سرم درد میکنه..سرفه هام یکم خلطی شده و از قسمت ریه احساس میکنم خلط دارم

بنظرتون کروناس؟؟یا سرما خوردگی...

یعنی ممکنه اود کنه؟

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همین علامات رو داشتم،امروز واکسن ااسترازنکا زدم یعنی رو به موتم؟ فعلا که همون حال دیروز رو دارم

یعنی با وجود علایم واکسن زدی؟

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️
آخه جلو چیلر میخوابم یکم.خودم احتمال زیاد میدادم مال اونه

نمیدونم...ولی مراقب باش گلم