2777
2789
عنوان

تربیت بچه

63 بازدید | 8 پست

از تربیت اش اصلا راضی نیستم خیلی بی ادبه حرف گوش نمیده  خجالت میکشم جایی برم باهاش  لچه هایی دیگه ارو مبینم تعجب مبکنم..... تقصیر منم نییت این بد سد با خانواده شوهر بودم اولین نوه بود کار بعد کرد باباش دعوا کرد عموهاش مادربزگش با ما دعوا کردن اینم پرو شده 3سالشه  یکسره گریه میکنه هرچی بخواد جیغ میزنع بمن میگه عوضی .غلط میکنی  ..سرزنشم نکنین لطفا)....الانم گزاشتم یه  مهد باکلاس کع بچع هایی  خوب داره خوذمم تو مهدهستم ..ولی همش به بچه ها زور میگه فوش میده میزنه ..چیکار کنم من

وزن اولیه87،..80🔓75🔓 73🔓70🔓65🔒😒😝دارم به هدفم نزدیک میشم خدای من

اولا باهاش دوست شو‌ صمیمیی بعدم کم کم بهش یاد بده‌ مودب باشه وبهش بگو چ توقعی داری ازش به اوناهم اجازه دخالت نده

زن هایی ک مرد زندگیشون بلده باهاشون قشنگ حرف بزنه هیچ وقت پیر نمیشن 💓😍💋

تا وقتی الگوهاش بد باشن و فحش بدن همینه.باید توو جاری زندگی بهش یاد بدی چکار کنه.و اینکه دو تربیتی نشه و اینکه سن لجبازیشم هست

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی حرف بد میزنه بی تفاوت نباشین چند بار که باهاش برخورد کنید میفهمه کارش بده

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
اولا باهاش دوست شو‌ صمیمیی بعدم کم کم بهش یاد بده‌ مودب باشه وبهش بگو چ توقعی داری ازش به اوناهم اجا ...

باهاش مهربانی بدتر میکنه

وزن اولیه87،..80🔓75🔓 73🔓70🔓65🔒😒😝دارم به هدفم نزدیک میشم خدای من
تا وقتی الگوهاش بد باشن و فحش بدن همینه.باید توو جاری زندگی بهش یاد بدی چکار کنه.و اینکه دو تربیتی ن ...

وای امضات🤣جررررر🤣🤣🤣🤣

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
باهاش مهربانی بدتر میکنه

محرمش کن اگه چیزی خواست بهش بگو اول باید خوب باشی مودب باشی اینکارارو نکنی می‌برمت مغازه هرچی دوسداری برات میخرم اونا بی ادبن نباید مثل اونا رفتارکنی

زن هایی ک مرد زندگیشون بلده باهاشون قشنگ حرف بزنه هیچ وقت پیر نمیشن 💓😍💋