2777
2789
عنوان

بعد گذشت سه روز از شدت عصبانیت و قهر همسرم کم نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 89 پست

حرف بزن اما منت کشی اصلا. کم چیزی نیست که زده. خیلی جدی باهاش حرف بزن. حستو از کاری که کرده بهش بفهمون. بذار اون عذاب وجدان بگیره و تلاش کنه برای رفع دوری. احساساتیش کن

مهربون باشی میگن طاقت و عرضه دوری و قهر نداره هرکاری کنم باز مهربونه پس بزار بتازونم  مردا همی ...

اره الان تصمیم گرفتم تعیرکنم وجلوش وایسم البته اون چوح عادت کرده من همیشه جلوش سکوت کردم الان خیلیی پزرو شده و شدیدا لجباز منم قید زندگی رو میخام بزنم و تا تهش برم هزچ بادا باد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم مشکلاتتون خیلی حاد نیس البته منک در جریان نیستم ولی ب نظرم خودتون حلش کند نذارید بیشتر از این ...

عزیزم مشکلاتمون حاد من از لحاظ عاطفی،جنسی به مشکل خوردم  خیلی تلاش کردم اوایل دست به زن داشت اون حل شد باز قهرهاش شدیدتر شده وقتی قهره دائم تنها میزاره میره سرکار کارهای خونه که مربوط به ایشون اصلا انجام نمیده وقتی آشتی هستیم تو خونه خیلی کم با من حرف میزنه دائم تو گوشی هست یا با دوستاش حرف میزنه منم کسی رو تو این شهر غیر از شوهرم ندارم صد بار باهاش حرف زدم دائم تو مشکل داری نه من همینی که هستم بنظرتون با کسی دیدگاهش این باشه با صحبت حل میشه؟ 

سکوت بیشتر از آنچه که فکر کنی میگوید🙂
عزیزم مشکلاتمون حاد من از لحاظ عاطفی،جنسی به مشکل خوردم  خیلی تلاش کردم اوایل دست به زن داشت او ...

ببین من شوهر خودم ادم پاک و خوبیه ولی از لحاظ رفتارای بچه گانه دریای مشکلاته و الانم متاسفانه همونجوری ک گفتم چند ماهه نیستش

نمیگم مشکلاتت مهم نیس ولی بازم میگم حاد نیس میتونی ب مرور اصلاحش کنی حالا مشاورو برو حتما کمکت میکنه هر چند من.نلی مشاور رفتم و واقعا ب دد نخوردن و نتیجه نگرفتم منظورم اینه ک ته تهش خودتی و شوهرت

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏
ببین من شوهر خودم ادم پاک و خوبیه ولی از لحاظ رفتارای بچه گانه دریای مشکلاته و الانم متاسفانه همونجو ...

شوهر من مشاوره نمیاد و مشکلات ما حل نشده اصلا نمیزاره در مورد مشکلاتمون حرف بزنیم تمام مسئولیت زندگی رو دوش من گذاشته کتک زدن شوهر من در حد زدن من نبوده در حد اقدام به خفه کردن داشته چن بار،با چاقو بهحم حمله کرده من خودم نگفتم حاد مشاورمون حاد زده شما بچه دارید؟

شوهر من مشاوره نمیاد و مشکلات ما حل نشده اصلا نمیزاره در مورد مشکلاتمون حرف بزنیم تمام مسئولیت زندگی ...

من ن بچه ندارم

شوهر منم سری اخر اینقدر گلوی منو فشار داد کبود شد رفتم نامه پزشکی قانونی گرفتم ک بعدم گفت چون نامه گرفتی نمیتونم باهات زندگی کنم 

چی بگم.خواهر درکت میکنم واقعا

میتونم سن و تحصیلات خودتون و شوهرتونو بپرسم

من ن بچه ندارم شوهر منم سری اخر اینقدر گلوی منو فشار داد کبود شد رفتم نامه پزشکی قانونی گرفتم ک بعد ...

منم بچه ندارم لیسانس روانشناسی دارم ایشون لیسانس پرستاری ۳۰ سال دارم شوهرم ۲ سال کوچکتره نه من نامه نگرفتم سعی کردم موضوع حل کنم خیلی تلاش کردم برای اینکه شرایط زندگیم تغییر بدم ولی یه نفره فایده نداره

من ن بچه ندارم شوهر منم سری اخر اینقدر گلوی منو فشار داد کبود شد رفتم نامه پزشکی قانونی گرفتم ک بعد ...

من که با سر میزد تو صورتم یا بینیم خونریزی میکرد یا پیشانیم باد میکرد یا صورتم کبود میکرد خجالت میکشیدم بیرون برم

من که با سر میزد تو صورتم یا بینیم خونریزی میکرد یا پیشانیم باد میکرد یا صورتم کبود میکرد خجالت میکش ...

شوهرم در این حد کتک کاری نکرده ولی خب اونم حسابی کبود و اینا کرده پشت ساق پا و گلو و..توی صورتم تف کردهو.. تا کوچکترین بحثی پیش میومد ز میزد مامانش اونم میکشوند شوهرمو اونجا چند شب نگهش میداشت خیلی اجازه دخالت ب خانوادش داد و روی خانوادشو تو روی من باز کرد شماام ک جفتتون تحصیلکرده این

منم ارشدم 34 سالمه شوهرمم دکتره داره 35 ولی متاسفانه نتونستیم زندگیمونو حفش کنیم

درخواست دوستی دادم اگر دوس دارین قبول کنین گفتم تو تاپیک مردم هی پست نذاریم

شوهرم در این حد کتک کاری نکرده ولی خب اونم حسابی کبود و اینا کرده پشت ساق پا و گلو و..توی صورت ...

باشه عزیزم راست میگین اینجا پست نزاریم بهتره😂

شوهرمن یباربعدبحثمون رفت بیرون ...نه شب زنگ زدم باباش ...گفتم من وبچه روول کرده ....یه ربع بعداومدخو ...

یه بار به خاتواده اش گفتم چنان بحث بزرگ‌تر شد و من مقصر که چرا بحث کردم که اقازاده رفته بیرون و داستان و هنوز که هنوزه تو باید چیزی نگی اون‌مرده و... که عمرا بهش زنگ بزنم.

میدونی چیه اینا خانوادگی معنای مسئولیت و همسرداری رونمیدونن. و فقط منم منمم بلدن. این‌نیست بگی شوهرم از رو جوونی و نااگاهی ایتکار رو میکنه حالا به خاتواده اش بگم درست میشه نه کلا درک پایینی دارن

حرف بزن اما منت کشی اصلا. کم چیزی نیست که زده. خیلی جدی باهاش حرف بزن. حستو از کاری که کرده بهش بفهم ...

نه حرفم نمیزنم. از صبح هی کارهاش رو مرور میکنم تا نرم سمتش. اونم دیده محل نمیدم بدتر لج کرده. هروقت خودش اومد حرف میزنم.

میدونی چیه یک ماه دبگه ام بگذره نمیتونم باهم اروم حرف 

بزنیم اخه تا شروع کنی عصبانی میشه. اگه عصبانیت لحظه ای و دست خودش نیست چرا بعد چندروز همچنان اگه در موردش بحث بشه باز عصبانی هست؟

چجوری احساساتی اش کنم؟ 

قبلنا احساساتی اش از نظر خودم میکردم ولی فکر کنم باید محکم باهاش صحبت‌کنم که در این شرایط ام عصبانی میشه؟

یه بار به خاتواده اش گفتم چنان بحث بزرگ‌تر شد و من مقصر که چرا بحث کردم که اقازاده رفته بیرون و داست ...

شوهرمنم خانوادش صفر....تازه پدرشوهرم دخترای فامیلشومیبره باماشین دوردور

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
واقعا فولاد؟مگه زن ایرانی چیکارتون کرده؟حرف حرف شما ک هست جامعه و قانون پشت شماست دیگه چجور باید باش ...

شمارپ درکتون میکنم اما باور کنید همه مثل هم نبستن بعضی لز جاها دقیقا برعکس اینو که گفتید هست ( البته من مزاح کردم) اما همه جا یکجور نیست منم دلم پر از درده اما نه اینجا ونه حوصله شما نمیکشه که تعریف کنم