2777
2789

دو روز پیش دعوا شد اقا زد بیرون و شب اول نیومد و دیشب اخرشب برگشت. ولی اصلا نه حرف میزنه و نگاه میکنه نه به من نه به بچه.

منم این سری نمیخوام منت کشی کنم یا پا پیش بزارم. معمولا اینجوری قهر میکرد الان که برمیگشت من میرفتم سراغش دوباره یه بحث اروم در مورد موضوع که ناراحت شدم و ال و بل. بعد اکی میشد

ولی اینسری نمیخوام. عادتش شده از خونه بزنه بیرون‌نمیگه زنم تنهاس بچه ام تنهاس. 

و اینکه اینسری کتک زد میگم عادتش نشه و عادت قهر از سرش بیفته.

از طرفی سه روز دیگه میره یک هفته شیفت و باز دوریم. قبل دعوا هم دوهفته کنارهم نبودیم. خیلی فاصله مون زیاد میشه

ولی بنظرم قهر بهتره بذار خودش بیاد 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اصلا سردی میاره اونم ایناک این همه قبلشم دور بودن

خب اینجوری هم عادتش میشه میگه هر بار دعوا میشه میذاره میره مگر بچه است میذاره میره 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
خب اینجوری هم عادتش میشه میگه هر بار دعوا میشه میذاره میره مگر بچه است میذاره میره 

خب این دفعه استثناس. دفعه دیگه به فکر تجدید رفتار باشه

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
خب این دفعه استثناس. دفعه دیگه به فکر تجدید رفتار باشه

اینم فکر خوبیه 👏

مرد هم مگه قهر میکنه!محلش نده خودش باز برمیگزده سمتت ،طاقت دوری بیار

والا منم از اقا دیدم که قهر میکنن و شب زنشون رو تنها میزارن!!! خوب تو خونه قهر کن.

میگم طاقت بیارم اون‌چرا نگران دوری و سردی نیست هول کنه.

والا منم از اقا دیدم که قهر میکنن و شب زنشون رو تنها میزارن!!! خوب تو خونه قهر کن. میگم طاقت بیارم ...

مردا فرق دارن مغرورن خشنن

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم