2777
2789

سلام خدای مهربونم

۱-خدایا شکررررت برای شوهرم که تا فهمید دلم برای خانواده ام تنگ شده یهویی بم گفت بپوش امروز میریم خونه خانواده ات

۲-خدایا شکرررت برای اینکه انقد بچه های فامیل دوستم دارن و وقتی می‌بینن من اومدم ذوق میکنند

۳-خدایا شکرت برای برادر شوهرم که هوای داداشش رو داره با اینکه ما ماشین نداشتیم بزرگواری کرد و ما رو رسوند پیش خانواده ام

۴-خدایا شکرت که رابطه صمیمی که با فامیل و خانواده ام دارم و میتونیم ساعت ها کنارهم بنشینیم ‌‌وخوش بگذرونیم

۵-خدایا شکرت بابت خانواده ام که انقد خوب از خانواده همسرم پذیرایی کردن و احترامشون رو نگه داشتن

خداجونم مرسی که بهترین هات مال منه

سلامتی

همسرم

دخترم

وضعیت مالیم

تحصیلاتم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم خوشبخت شی میشه واسه منم دعا کنی اسمم طاهره دعا کنی بابام جوابش مثبت شخ واسه عشقم 😭😭

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه هام

شکمو بودن بچم

بعد از سالها زندگی کنار مادرشوهر بلخره جدا شدیم😍

بخاطر خواهرام

بخاطر اینکه به مقدار کافی به خودم و خواهرام‌ مال و منال داده

این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅

من چند وقت درگیر یه کار اداریم

صبح ساعت ۷ میریم بیرون . تو تاپیکای قبلتونم گفتم خداروشکر نفر اداره مالیات هست.

پنجشنبه چشممو باز کردم گفتم خدایا شکر امروز بیرون نمیریم و یاد تاپیکای شما افتادم.

بعضی وقتا برای چیزای خیلی کوچیکم ، آدم شاد میشه و خداروشکر میکنه

وای خداجونم شکرت امروزم رو برای نعمت حیات

شکرت برای مانتو که خریدم

شکرت برای اقوام و وابستگانم

شکرت برای مادرشوهرم که دیروز حالشون برخلاف قبل خوب بود

شکرت برای لبخند فرزندم

برای حالم

برای هوا که داره کم کم سرد میشه

برای سلامتیم از تولد تا الان

برای شب وروز منظم

برای امنیتم

برای همسرم

حالم امروز خوبه خوب

شکرت عشقم عزیزم مهربانم تکیه گاهم

که تا الان این بنده روسیاه تحمل کردی

شکرت برای امام زمانم

شکرت که هست 

شکرت برای این پدر دلسوز آسمانی

شکرت برای قرانی که باهاش آرامش میگیرم

💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
وای خداجونم شکرت امروزم رو برای نعمت حیات شکرت برای مانتو که خریدم شکرت برای اقوام و وابستگانم شک ...

شما با مادر شوهرتون زندگی میکنید؟!

چقد ذوق کردم از شکرگزاری هاتون 

سلام گلم.ممنون یادم بودی....عشقتون پایدار مهربون

خدایا شکرت که دیشب جمع خانوادمو دیدم و با وجود سفره ساده اما دلامون شاد بود و کلی خندیدیم دور هم

خدایا شکرت که صدای نفس کشیدن عزیزانمو میشنوم 

خدایا شکرت که امروز یه نسیم دلچسب داره میوزه از پنجره و حالمو خوب میکنه

خدایا شکرت که امروزم همسرمو با لبخند راهی محل کارش کردم(نگید جمعه است....سرشون شلوغه)

خدایا شکرت که همسر مسئولیت پذیری دارم که هرچند دوست داره اونم مثل بقیه جمعه هارو کنار خانواده استراحت کنه اما برای رفاه ماها از استراحتش میگذره

خدایا شکرت که همسرم اینقدر برای خانواده خودش احترام قائله که موقع بیرون رفتن از خونه و برگشتنش اول به پدرش سرمیزنه و دستشو میبوسه و این احترام رو بچه هامم یاد گرفتن

عاشقتم خداجونم.....خیلی زیاد.....با وجود مشکلات بازم بالا رو نگاه میکنم و لبخند میزنم......چون میدونم میبینی و برام جبران میکنی.....میدونم جایزه صبرم رو برام کنار میزاری و یه جا بهم میدی

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

سلام گلم.ممنون یادم بودی....عشقتون پایدار مهربون خدایا شکرت که دیشب جمع خانوادمو دیدم و با وجود ...

واااای قاصدک چقد ذوق کردم یعنی یه لبخند از ته دلم زدم مخصوصا اونجایی که گفتی همسرت دست باباش رو میبوسه خدااااروشکر

خدایا شکرت 

به خاطر همسر خوب وزحمت کشی که دارم 

خدایا شکرت که بچه های سالمی دارم 

خدایا شکرت که سایه پدرومادر خدم وهمسرم بالاسرمونه 

خدایاشکرت که از نظر مالی به کسی محتاج نیستیم 

خدایا شکرت به که امروزم دیدم وبه آرزوهام میرسم 

خدایا شکرت خدایا شکرت وممنونم ازت 😘

خدا رو دارم غم ندارم خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت