2777
2789

ازته دلم دعا میکنم 

برای همه گرفتارا 

حاجتمندا 

مریضا 

کروناییها 

قرض دارا 

مستاجرا

کنکوریا 

دلشکسته ها 

مجردا 

ناامیدا ...

الهی که خدا حاجت دلتونو بده از ته دلم گفتم 

شماهم با دل پاکتون منو دعاکنید که پراز استرسم😘😘😘

بمونی با محبت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله به سلامتی بغلش کنی، منو یادت نره بگو خدا همونی که یازده ساله میگه و نمیشنوی😞

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بهترین روز زندگیتو با استرس نگذرون عزیرم از هر ثانیه ش لذت ببر که هی آرزو خواهی کرد به امروز برگردی .یادش به خیر روز زایمان خودم 🥰🥰🥰

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

عزیزم دعا کن تو دلیم سالم به دنیا بیاد من همش نگرانم 🌷🙏😭

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
سمیه جون از تاپیک قبل اسمت یادم موند😘

مرسی عزیزدلم خوشحالم ک یادت مونده😘😘😘

تا پنج ساله دیگــه به خواسته ات میرســی به شرط اینکه از امروز شروع کنی🐰💕پ.ن: این جمله واقعا تاثیر گذاره.😌🌸