فقط ميتونم بگم بيچاره شدم و خدا نگذره ازش هركاري هرچقدر هزينش بالا باشه بايد پيش دكتر انجام بشه نه مغازه دار به اصطلاح كار بلد😒😒فقط وظيفه خودم دونستم بگم هرگز ارايشگاه اينكارو نكنيد 😭😭😭
من چند سال پیش رفتم تتو ابرو خدا ازش نگذره جوری تر زد تو پیشونیم که هنوز هاله تتوم با اینکه رفت پاک ...
چند جلسه پاک. کردی تا رفت؟؟؟
میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️ خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم میخواستم برم ریمو ابرو انجام بدم یه جا گفت یه جلسه واست پاک میکنم یه جا دیگه گفت پاک هم بشه تا آخر عمرت رد قرمزی میمونه ولی یه آرایشگری بهم گفت جا هیچ کدوم نرو برو فلان دکتر لیزر کن میره آرایشگرها دروغ گو هستن فقط پول میخوان
زخم عفونت ريختن تاج ابروهام اصلا يه چهره ترسناك با روحيه خراب و داغون
چندروزه ریمو کردی
میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️ خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
منم میخواستم برم ریمو ابرو انجام بدم یه جا گفت یه جلسه واست پاک میکنم یه جا دیگه گفت پاک هم بشه تا آ ...
لیزر چی عزیزم؟؟ کدوم شهری