2777
2789
من چند سال پیش رفتم تتو ابرو خدا ازش نگذره جوری تر زد تو پیشونیم که هنوز هاله تتوم با اینکه رفت پاک ...

چند جلسه پاک. کردی تا رفت؟؟؟ 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخواستم برم ریمو ابرو انجام بدم یه جا گفت یه جلسه واست پاک میکنم یه جا دیگه گفت پاک هم بشه تا آخر عمرت رد قرمزی میمونه  ولی یه آرایشگری  بهم گفت جا هیچ کدوم نرو برو فلان دکتر لیزر کن میره آرایشگرها دروغ گو هستن فقط پول میخوان

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

زخم عفونت ريختن تاج ابروهام اصلا يه چهره ترسناك با روحيه خراب و داغون 

چندروزه ریمو کردی

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
زخم عفونت ريختن تاج ابروهام اصلا يه چهره ترسناك با روحيه خراب و داغون 

برو داروخونه بگو صابون انتی باکتریال میخوام هروز دو بار بشور ابروهاتو و تمیز نگهدار سریع زخمتو خشک میکنه بهد سه روزم میریزه زخمات عزیزم 

از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیم‌یه صلوات مهمونم‌ کنی 
دقیقا الان یکی از فامیلامون دستگاه پلکسر خریده تو خونه انجام میده .کلی هم پول درمیاره .زد صورت منم ل ...

اینا نوناشون حلال نیست به خداپزشک تمام دورههاشو می بینه برای هرکلاس ۳تومن می دن خیلی سخته اونوقت اینا 

بچه ها کی ابروشو پاک. کرده؟؟ لیزر خوبه؟؟ 

برو داروخونه بگو صابون انتی باکتریال میخوام هروز دو بار بشور ابروهاتو و تمیز نگهدار سریع زخمتو خشک م ...

روز دهم ديدم افتضاحم ارايشگر احمق هم ميگي عاديه خوب ميشه رفتم دكتر ٥-٦ روزه كلييييي كرم ميزنمو انتي ببوتيك قوي بهم داده😢😢

منم میخواستم برم ریمو ابرو انجام بدم یه جا گفت یه جلسه واست پاک میکنم یه جا دیگه گفت پاک هم بشه تا آ ...

لیزر چی عزیزم؟؟ کدوم شهری 

روز دهم ديدم افتضاحم ارايشگر احمق هم ميگي عاديه خوب ميشه رفتم دكتر ٥-٦ روزه كلييييي كرم ميزنمو انتي ...

عههههه باید سه روزه میریخت پس احمق عمیق زخم کرده ابروتو نه زیر دوستتو ای داد بیداد خوب شد رفتی دکتر 

از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیم‌یه صلوات مهمونم‌ کنی