2777
2789
عنوان

سیاه قلم یا خیاطی

347 بازدید | 18 پست

به نظرتون یادگیری حرفه ای کدوم بهتره ؟

هردو رو دوست دارم ولی نمی‌دونم کدوم انتخاب کنم کسی تجربه ای داره؟؟,

🙏🙏

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

خیاطی خوبه مخصوصا اگه ازدواج نکردی خیلی جای پیشرفت داره

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ب دوست داشتن نیس باید حسابی وقت بزاری تمرین کنی تا عالی بشی 

خیاطی فقط الگو و برش نیس تمیز کاری و دوخت از همه مهمتره من از 94 تا الان دست ب پارچه و دوخت و دوزم هنوزم اشکالاتی دارم ک مادرم کمکم میکنه

نقاشی هم همینه باید تمرینت زیاد باشه 

سعی کن هر کدومو رفتی واقعا تلاش کنی

فقط ب دوست داشتن نیس باید حسابی وقت بزاری تمرین کنی تا عالی بشی  خیاطی فقط الگو و برش نیس تمیز ...

کاملا درست میگی 

شما از خیاطی راضی هستی ؟

کاملا درست میگی  شما از خیاطی راضی هستی ؟

من عزیزم یکم مسیر زندگیم تغییر کرد بعد از خیاطی رفتم عکاسی الان طراحی کارایه عکاسیمو خودم انجام میدم لباس نوزاد و بارداری و اینا طراحی میکنم دوخت میزنم اره من راضیم ولی برای دیگران نمیدوزم شاید اگه عکاسی نمیرفتم کارگاه خیاطی میزدم

بعد ازدواج نمیشه ؟

میشه ولی بهتره تا قبل ازدواج حرفه ای بشی بعد ازدواج مخصوصا بعد بچه دارشدن حواس آدم همش باید به بچه وناهار شام و بشور بپز باشه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من عزیزم یکم مسیر زندگیم تغییر کرد بعد از خیاطی رفتم عکاسی الان طراحی کارایه عکاسیمو خودم انجام میدم ...

چه عالی موفق باشی عزیزم

میشه ولی بهتره تا قبل ازدواج حرفه ای بشی بعد ازدواج مخصوصا بعد بچه دارشدن حواس آدم همش باید به بچه و ...

شما خیاطی بلدی؟

چیزی ک خودم فکر میکنم اینه که خیاطی خیلی لازمه و خوبه ولی خب تا حرفه ای شدنش راه طولانی در پیش داره هر کس و من فکر کنم جرعت دوخت برای دیگران و ندارم 

عزیزم هر کدوم رو بیشتر دوست داری برو

من خیاطی بلدم به نظرم خیلی می‌تونه بدرد بخور باشه

نقاشیمم خوبه ولی کلاس نرفتم

بلدم حالا در حدی که واسه بچه های فامیل نقاشی بکشم ذوق کنن😍😁ولی کاربرد زیادی برام نداشت نقاشی

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️

من سیاه قلم بلدم اگه برای در آمد میخواهی سخته چون بیشتر مردم ارزش هنر نمیدونن فکر میکنن یه عکسو خودشون با گوشی سیا سفید کنن میشه سیاهقلم .....ولی اگه انگیزشو داشته باشی تلاش کنی پیشرفت میکنی تو نقاشی صبر زیاد میخواد ...

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

شما خیاطی بلدی؟

من دوره نازک دوزی رو گذروندم میخواستم لباس شب برم که باز باردارشدم و منتفی شد برای فامیل جهت یادگیری خیاطی میکردم بعد بچه دیگه قبول نکردم الانم که یکم بزرگتر شده واسه خودم گاهی چیزی میدوزم دوست دارم برای دیگران هم خیاطی کنم ولی اتاق اضافه ندارم برای اتاق کار شاید بعدا که کرونا به امید خدا تموم شد یه دوره دیگه برم دوست دارم مربی بشم

من سیاه قلم بلدم اگه برای در آمد میخواهی سخته چون بیشتر مردم ارزش هنر نمیدونن فکر میکنن یه عکسو خودش ...

صبر برای یادگیری  ، یا رسیدن به درامد،؟؟

من دوره نازک دوزی رو گذروندم میخواستم لباس شب برم که باز باردارشدم و منتفی شد برای فامیل جهت یادگیری ...

برای دیگران خیاطی کردن دردسر داشت براتون ؟