2777
2789
عنوان

میخوام ی نی نی بیارم کمکم کنید

760 بازدید | 35 پست

سلام میخوام سرپرستی ی نی نی رو قبول کنم بخاطر مسائلی خودم نمیتونم مامان بشم😢😢  کسی میدونه کجا باید برم البته با وجود کرونا با کجا تماس بگیرم و چ مراحلی رو طی کنم ممنون میشم کمکم کنین مرسی

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی تونم کمکی کنم چون نمی دونم  فقط اومدم بگم خیلی مهربونی که می خوای اینکارو انجام بدی

فدات بشم 

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁

باید از بهزیستی شروع کنی تا شیرخوارگاه الان شرایط خوب شده اگه نامه پزشکی داری که راحتتره همسایمون گرفته البته س سال قبل ک باید س دونگ خونه بنامش میزد زدن بنظرم همه راغب ب دخترن تا پسر

چه قلب مهربونی داری شما 😍😍ایشالا زود کاراتون درست میشه ویه نینی رو میارین  با این دل مهربونت ...

خدا حافظ و نگهدار خودت و نی نی تو دلت باشه گلم بهترینا رو برات ارزو میکنم ان شاالله ب سلامتی بغلش بگیری واسه منم دعا کن عزیزم

باید از بهزیستی شروع کنی تا شیرخوارگاه الان شرایط خوب شده اگه نامه پزشکی داری که راحتتره همسایمون گر ...

یعنی برم بهزیستی؟نامه ک هیچ ی پرونده قطور دارم اره منم دختر میخوام😍

امیدوارم هرچی که میخوای خدا بهت بده عزیزم☹😍😍

فدات گلم

یعنی برم بهزیستی؟نامه ک هیچ ی پرونده قطور دارم اره منم دختر میخوام😍

آره عزیزم برو بهزیستی از اونجا معرفی نامه بگیر اکثرا 21 ماه طول میکشه تا بچه باهات اخت گرفت میتونی بگیری آن شالله