2777
2789
عنوان

آهنگ بازی😍😄

| مشاهده متن کامل بحث + 3704 بازدید | 781 پست

توی وضعیت سفیدم باهات 

متضاد منی ولی رفیقم باهات......

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی وضعیت سفیدم باهات  متضاد منی ولی رفیقم باهات......

من سیاهم و تو سفید فرقمون زیاد
اما جالب اینه کاملا به هم میاد

بالاخره یروز تَش ک میمیریم.. پس الکی به خودمون سخت نمیگیریم
دو تا خط موازیِ قرمزِ بی سر و ته که به همدیگه وصل نمیشن

قرمز اینجا چی میگه😂

دونفر ک بشدت علاقه بهم دارن هم گاهی وقتا خسه میشن....

بالاخره یروز تَش ک میمیریم.. پس الکی به خودمون سخت نمیگیریم
سلام مرضیه جانم خوبی عزیزم.. شوخی می کنی؟ جرات حقیقته؟  @eshqbpayanm   سلام شیما جانم ...

بخدا راست میگم

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
سلام 😅  منو نمیشناسی من یکم دورا دور دیدمت  مبارکت؛ امیدوارم خوشبخت ترین باشی 💋🤗

سلام عزیزم

مررررسی مهربون 

خیلی خوشحالم کرد تبریکت🤩

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
سلام 🤗🤗 کاری نکردم خوشحال شدم دیدی پیاممو 😍💋  سلامت و عاقبت بخیر باشی 🥳🥺

همه اعلانامو جواب میدم مهربووونم🥰

عقد کردم😶

ماشالا به سرعت عملت😶😶

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/