2777
2789

سلااااام 

من امسال کنکور هنر دادم و الان باید انتخاب رشته کنم رشته دبیرستانم تجربی بود بخاطر همین اطلاع چندانی از دانشگاه هنر و رشته هاش ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید که چه رشته ای بهتره راستش خودم بین گرافیک و عکاسی موندم البته نمیدونم تو دانشگاه چجوری درس میدن و اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکاسی دوس دارم 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

منم رشتم ریاضی بود و کنکور هنر دادم پرس و جو کردم برای رشته عکاسی هم باید قبلن آزمون عملیشو داده باشی هم رتبت خیلی بالا باشه هم اینکه قیمت دوربین ها خیلی بالاس و به این آسونیا نیست

ببین هر کدوم بیشتر علاقه ات هست برو به نظرم هردوتاش در یک سطحن

آخه میدونی هیچ اطلاعی ازشون ندارم نمیدونم تو گرافیک چیا یاد میدن برا خاطر همون میخوام اطلاع داشته باشم ک اگه میخام برم فلان رشته قراره چیا یاد بگیرم

منم رشتم ریاضی بود و کنکور هنر دادم پرس و جو کردم برای رشته عکاسی هم باید قبلن آزمون عملیشو داده باش ...

برا آزمون عملی اطلاعیه جدید گذاشتن که هنوزم فرصت هست درمورد دوربین هم گفتن ترم های اولش نمیخواد دیگه نمیدونم درسته یا غلط

آخه میدونی هیچ اطلاعی ازشون ندارم نمیدونم تو گرافیک چیا یاد میدن برا خاطر همون میخوام اطلاع داشته با ...

خب اینو سرچ کن:
واحدهای مربوط به رشته گرافیک دوره کارشناسی
میاره اسم درس هاشو برات

خب اینو سرچ کن: واحدهای مربوط به رشته گرافیک دوره کارشناسی میاره اسم درس هاشو برات

ااوووو 🤦‍♀️🤦‍♀️ چرا به فکر خودم نرسید🤦‍♀️🚶‍♀️ انقد استرس گرفتم سر انتخاب رشته حواسم نبود اصلا 😅 مرسیییی❤

برا آزمون عملی اطلاعیه جدید گذاشتن که هنوزم فرصت هست درمورد دوربین هم گفتن ترم های اولش نمیخواد دیگه ...

اخه ترم اول نمیگیری آخرش که چی؟آخرش که به دوربین احتیاج داری

منم از یه نفر پرس و جو کردم گفت دوربین متوسط بخوای بگیری ۳۰ میلیون یکم که کارت پیشرفته تر شد باید دوربین های فول بگیری که قیمت هاشون ۱۲۰ میلیون و اونوراس  بعدم گفت اینجور نیست که بتونی مادام العمر ازشون استفاده کنی هر دوربینی یه عمری داره مثلا میگن فلان دوربین ۱۰ هزار شات عمر میکنه بعد از اون کیفیتش میاد پایین بخاطر همین پشیمون شدم اصلا

اخه ترم اول نمیگیری آخرش که چی؟آخرش که به دوربین احتیاج داری منم از یه نفر پرس و جو کردم گفت دوربین ...

میفهمم چی میگی ولی برا شروع با ی دوربین ۱۰ میلیونی هم میشه شروع کرد من ک خودم تو سرمه ترم اول همراه درس کار کنم ک بتونم دوربین دست دوم بخرم و از اون به بعد مسلما پیشرفت میکنم که بتونم دوربین چن صد میلیونی بخرم