2777
2789
عنوان

13 سالگی ازدواج کردم 😕

2471 بازدید | 66 پست

اینجا کسایی رو دیدم ۱۳ ۱۴ سالگی ازدواج کردن واسه اینک شوهرشون راضی باشه هر خفتی رو تحمل میکنن 

مرد پرستن مرد رو به زن ترجیح میدن واسه عزیزم شدن پیش شوهراشون بچه پسر میارن 

چتووووونـــه؟ واقعا چتونههه؟

مگه خودتون ادم نیستید؟ انگار تو ذهنتون حک شده برده اید هرچی گفتن بگید چشم 

شما ک اینو میترکونید ولی کاش درک میکردید شمائم انسانید 

ک ی نسل دیگ مثل مادربزرگامون نداشتیم 

می‌خواهم‌رویاهایم‌را‌به‌موهایم‌سنجاق‌کنم(:🧷🌩🌈🧷⭒

سنگررررربگیر😂😂

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایول حرفت راسته راسته

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

موافقم یکی صب تاپیک زدع بود افتخارم میکرد دوازده سالگی ازدواج کرده بود خاک تو سرش ده سالگی خواستگاری اومده بودن براش 🤮🤮🤮

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

یه عده دارن تاریخو با سرعت به عقب برمیگردونن فعلا قاجاریه هستن و ازدواج نوجوانا  تا برسیم به عصر حجر یه کم طول میکشه 😁

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

شدیدا باهات موافقم 👍👍

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫

ندیدم کسیو

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑