2777
2789

سلام من ۲۶هفته باردارم امروز روز ششم البته تست ندادم ولی از علائمم میشه فهمید کروناس سردرد دارم روز اول دوم بدن درد داشتم یکم از روز سوم حس بویایی چشایی ندارم امروز یکم باز بدنم درد گرفته کیا بار دار بودن کرونا گرفتن چقد طول کشید خوب شدیم 

میشه برام یک صلوات بفرستین دخترم به سلامتی به دنیا بیاد محتاج دعاتونم خواهریا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمیدونم کرونا بود یا نه 

ولی قبل عید بدن درد داشتم بی حال بودم حس بویایی نداشتم 

ولی خود به خود خوب شدم 

اب جوش عسل ابلیمو خوردم هی 

خدایا قسمت میدم به زینبت امسال کمک کن خونه بخریم😢‌
خب چرا نمیری دکتر

ب بهداشت گفتم گفت تو خونه باش استامینفون و دیفن هیدرامین بخور فقط اگه حالت بد شد تنگی نفس یا سرفه داشتی برو

ب بهداشت گفتم گفت تو خونه باش استامینفون و دیفن هیدرامین بخور فقط اگه حالت بد شد تنگی نفس یا سرفه دا ...

اها انشالله ک زود خوب بشی

دختر خوشگل مامانی تو راهه 😍😍                       خدا جونم مواظب تو دلیم باش❤لطفا یه صلوات واسه سلامتی دخترم میفرستی🙏🙏💜
علائم چی داشتی دکتر رفتی دارو چی داد استرس نداشتی

بدن درد بی حالی اسهال و استفراغ شدید معده درد شدید بویایمو از دست دادم همشم دکتر بودم بهم سرم وصل میکردن اگه سرم وصل نمی‌کردم واقعا میمردم چون نمیدونستم هیچی بخورم سرم هام خوراکی و تقویتی بود  

برام دعا کن زود خوب بشم. خیلی می ترسم

خوب میشی از هیچی نترسو استرس نداشته باش چیزای مقوی زیاد بخور ماست شیر اصن نخور کلا لبنیات نخور چیزای سردم نخور خودتو تقویت کن 

دختر خوشگل مامانی تو راهه 😍😍                       خدا جونم مواظب تو دلیم باش❤لطفا یه صلوات واسه سلامتی دخترم میفرستی🙏🙏💜
بدن درد بی حالی اسهال و استفراغ شدید معده درد شدید بویایمو از دست دادم همشم دکتر بودم بهم سرم وصل می ...

چند هفته بودی؟

خوب میشی از هیچی نترسو استرس نداشته باش چیزای مقوی زیاد بخور ماست شیر اصن نخور کلا لبنیات نخور چیزای ...

هیچی از طعم غذا نمی‌فهمم کاش زودتر تموم بشه