2777
2789
عنوان

خلط تو مدفوع نوزاد

12716 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها تو مدفوع پسرم خلط هست دکتر گفت حساسیت به پروتئین‌گاوی و خیلی وقته نمیخورم بازم خلط بدون خون البته میاد کسی نی نی مثل من بوده ایا؟

❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم.اون نشونه ی نفخ نوزاده.پسرای منم اینجوری بودن.دکترا که هر چی بشه میگن حساسیت به پروتئین گا ...

چیکار کردی من ۴ ماهه تو رژیم خسته شدم ولی همچنان خلط میاد کی تموم میشع آین خلط پسر شما هم داشت؟کی تموم شد؟

❤️
بله منم بچم کوچولو بود شاید ۷ ماهه دیدم حتی رژیمش عوض کردم هم بود بعدها خود بخود دیدم نیست و فکر نکن ...

خیلی دکتر رفتم عزیزم میگن خساست اخه رژیم چیزی نمیخورم خسته شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم لبنیات اونقدر نخوردم استخونام درد میاد 

❤️
خیلی دکتر رفتم عزیزم میگن خساست اخه رژیم چیزی نمیخورم خسته شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم لبنیات اونقدر ...

ای بابا اگه نمیخوری و هست پس از حساسیت نیست 

شاید واقعا بخاطر نفخه 

بچه منم داشت و مشکلی نداره الان که بزرگ شده حساس نباش

دکتر به بچه ی منم گفته بود حساسیت داره.منم خیلی  رعایت کردم.بعد یه مدت رفتم پیش یه دکتر دیگه کلی دعوام کرد گفت تو که گوشت و لبنیات و حذف کردی چه جوری میخوای به بچه شیر بدی.میدونی چه بلائی سر دندونا و استخ‌نای خودت میاری.منم بعدش همه چیو خوردم هیچ چیم نشد باور کن.

دکتر به بچه ی منم گفته بود حساسیت داره.منم خیلی  رعایت کردم.بعد یه مدت رفتم پیش یه دکتر دیگه کل ...

اره دقیقا به خدا زانوهام صدا میدن دندونام همه خراب شدن باید برم عصب کشی بعدم باز خلط تو مدفوعه نمیدونم چیکارکنم میترسم روده هاش چیزی بشه

❤️