2777
2789
عنوان

بچه هایی که خیلی هدفمند و فعالین میشه بیاین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 18 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یک یا دو تا هدف برای خودت تعیین کن.

مثلا زبان خوندن یا ورزش کردن 

توی یک یا دو ماه از بیست دقیقه شروع کن

فقط در روز بیست دقیقه ورزش کنی همین

میتونی کم کم زمانت رو ببری بالا

همین کارای کوچیک باعث میشه یک فعالیتی رو توی یکسال انجام بدی و اینجوری اعتماد به نفس میره بالاتر و میتونی هدف بعدیت رو انتخاب کنی و شروع کنی

LilySlim Weight loss tickers
همین دیگه همینه که من همش خوابم دیگه راه حلی به غیر از خواب میخوام که این شرایطو تغییر بدم 

خب بگو دقیقا چه کاری میخای کنی حوصله نداری تا ببینم میتونم براش راهی پیدا کنم😂

خب باید به اون کاری که میخای کنی علاقه داشته باشی یا برای انجامش هدف داشته باشی مثلا بگو اگه اینکارو کردم میتونم دوساعت برم نی نی سایت، اگر دوستات بتونن بیان پیشتو تو اون کار کمکت کنن بهتر میتونی انجامش بدیو براش حوصله داری.

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"