2777
2789
عنوان

سوال دارم برای انتخاب رشته

141 بازدید | 22 پست

با رتبه کل نهایی 32903 ک مجاز به انتخاب رشته روزانه شده ایا میتونه روانشناسی روزانه قبول شه ؟ لطفا تجربیاتتون رو بامن ب اشتراک بزارید یکی از اشناهامون خواستن ک این سوال اینجا مطرح کنم با تشکر

من عاشق سریال گودال و خاندان کوچوالی ها هستم و مث کاراجا ی شخصیت مغرور و شجاع دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رتبه در منطقشون چند شده؟

رتبه در منطقه همون رتبه کل در سهمیه نهایی ک اخر کارنامه نوشته دیگ 

من عاشق سریال گودال و خاندان کوچوالی ها هستم و مث کاراجا ی شخصیت مغرور و شجاع دارم
چه رشته ای هستی رتبه منطقه ات چند شده

رشته انسانی رتبه کل در سهمیه نهایی رو 32903 عزیزم برای کسی پرسیدم رتبه خودم نی

اگر بخوام باهاتون صادق باشم نه روزانه قبول نمیشه ولی شما حتما انتخاب کنید.... یه تیریه تو تاریکی....

مطمئن اید ک روزانه قبول نمیشه؟ چون مجاز شده ب انتخاب رشته 

درسته که ایشون مجاز شدن ولی این رشته ها زودتر طرفیتشون پر میشه...بازم میگم انتخاب کنید ولی زیاد امید ...

اهان درسته ممنونم  ک راهنمایی کردی 

بله رتبه منطقه 32903 و رتبه کشوری  61624

در مورد انسانی خیلی نمیدونم

ولی،میتونه قبولی های سالهای گذشته رو ببینه

متوجه میشه

در هر صورت انتخاب کنه،فوقش قبول نشه

این رتبه ک گفتین منطقه چنده؟

در مورد انسانی خیلی نمیدونم ولی،میتونه قبولی های سالهای گذشته رو ببینه متوجه میشه در هر صورت انتخ ...

منطقه 3 گلم