2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما شماها چند دست قابلمه برای جهازتون خرید کردید من موندم چیکار کنم

یه سرویس چدن یه سرویس تفلون ودوتا قابلمه بزرگ تفلون برای مهمون

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دست رویی بخر ۴ تاست  یکی دوتا خیلی بزرگش رو هم بخر برای ترشی و اینا به کارت میاد دو سه تا هم تابه رویی بخر

یکی دوتا تفلون یا هر جور قابلمه نچسب گاهی لازم میشه

یه دست ۳ تایی هم تابه تفلون نچسب 

من با ۱۸ سال سابقه زندگی بهت میگم 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

من بعد از این همه تفلون، گرانیت، چدن رفتم سه تا گرفتم دو تا قابلمه کوچیک متوسط واسه برنج خورشت یه ماهی تابه واسه سرخ کردن یا نیمرو درست کردن هیچوقتم دیگه نگران نیستم قاشق بهش بکشن خش بیافته ظاهرش بد بشه هر هفته هم  با یکم صابون رنده شده و سیم تمیزش میکنم برق میافته خدایی خیلی خوشم اومد یه سال نیمه تو دستمه 

این چنین زیر وزبر عالم نمی ماند مدام،می نشاند چرخ هر کس را به جای خویشتن