2777
2789

شوهرم از دیشب زده بیرون قهر کرده و نیومده خونه. دیشب یه بار زنگ زدم جواب نداد پیام دادم که شب تنهایی میترسم. جواب نداد و نیومد. میدونستم نمباد و جواب نمیده فقط گفتم گفتهباشم‌که دلش یکم اروم شه.

الان نمیخوام اشتی کنم اونم بدجوووووور کفری هست ها. نمیدونم برمیگرده یا نه اشتی میکنه کجاس؟

فکر میکنه زن نباید اصلا تو دعوا جواب بده یا حرفی بزنه.

منم خیلی وقته تقریبا ماهی یوبار سر خانواده اش دعو دارم.

میگه خسته شدم. خوب منم از عدم ارتباط اش با خاتواده ام خسته شدم از توهین هاش خسته شدم.

از طرفی با خودم خیلی مهربونه وقتی حرفی از کسی نباشه و دل تنگ مهربونیاشم.

نزارین زنگ بزنم که مطمعنا جواب هم نمیده. میخوام این سری حسابی قهر کنم

همین که با خودت مهربونه بسههه

بیخیال رفتو آمد باخانوادش به مامانت بگو اخلاقش اینجوره

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشیت رو خاموش کن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

خودت بهتر میدونی عزیزم ،ان شالله که مشکلتون حل بشه 🌸🌸

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

زنگ نزن😐😐

قانع شدی؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بالاخره خسته میشی خودش میاد خونه

زنگ نزن بزار بدونه ایندفعه جدی هستی

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.