یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه کتاب خوب یا سایت خوب در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی هستند وخوندمشون.
پیاده روی زیاد نشستن به حالت چمباتمه.دمنوش زعفران.گل گاو زبان.پونه. ولی روده چرا میخوای زود زایمان ...
این دمنوشا میگن باعث میشه بچه مدفوع کنه. آخه من گفتم دچار پیری زودرس شده ۳۰ هفته گرید۳ بود نمیتونه درست اکسیژن و خونرسانی کنه باید قرص آ اس آ میخوردم که دکترم گفت قطعش کنم آخه موقع زایمان میگن خونریزی زیاد میشه .حالا که قرص قطع کردم میترسم بچه رشد نکنه
خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت
نه من خواهرم کارشناسی ارشد ماماییه.چیزی که باعث میشه بچه مدفوع کنه دیر بدنیا آمدنشه وگرنه چیزایی که تو میخوری مستقیم به بچه نمیرسه که.اینا دهانه رحمو کم کم باز میکنن.چرا میخوای زودتر زایمان کنی
نه من خواهرم کارشناسی ارشد ماماییه.چیزی که باعث میشه بچه مدفوع کنه دیر بدنیا آمدنشه وگرنه چیزایی که ...
آخه من جفتش دچار مشکل شده امکان داره بچه نتونه درست رشد کنه آخه قرصم قطع کردم. برای همین میترسم دکتر هم گفت هفته ای دوبار برم ان اس تی . تا کوچکترین تغییر در حرکتش بود سریع برم ان اس تی
خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت